giantspider1

La Machina on 90-luvun alussa perustettu, teatraalisia mekaanisia laitteita valmistava, ja näiden kanssa performansseja järjestävä taiteellinen ryhmä. Oheisessa kuvassa esiintyy tämän François Delarozièren johtaman ryhmän tuorein luomus, joka on ollut mahdollista bongata esiintymässä Japanin Yokohamassa viime viikolla.  Aiemmissa projekteissa on nähty esimerkiksi mekaanen kirahvi, norsu tai vaikkapa sarvikuono kiertämässä euroopan eri kaupungeissa.

Onko kukaan sattumalta onnistunut törmäämään ryhmän esitykseen reissuillaan ”livenä”?

Videota melkoisen vaikuttavasta, tällä kertaa siis Yokohamaan sijoittuneesta showsta hypyn jälkeen.

La Machina -ryhmän kotisivut

(Kautta: makezine.com)

Edellinen artikkeliPäivän turhake: aurinkokennolla latautuva muovinen oravalamppu
Seuraava artikkeliPanasonic esittelee: 3D Full HD -videokamera-konsepti