pet_airways_lemmikki_lentoyhtio

En tiedä olenko ainoa, jonka mielestä lemmikkieläinten hemmottelu mennään välillä liiallisuuksiin? Kuinka voi esimerkiksi olla mahdollista, että naapuritalon Alepassa myydään (ilmeisen hyvällä menestyksellä) erikseen kissan maitoa kahden desin muovipurkissa yli euron pullohintaan? Tai kuka menee ja ostaa kissan maidon vierestä löytyviä annospalan kokoisia tonnikalafeleitä, jotka maksavat enemmäin, kuin purkki tavallista ”ihmisten tonnikalaa” viereisessä hyllyssä?

Entäpä sitten lemmikkien kanssa matkustaminen? Koska lemmikin laittaminen esimerkiksi lentomatkan ajaksi ruumaan on tietenkin barbaarimaista, tarvitaan tähän parempi ratkaisu – maksoi mitä maksoi. Tämän tarpeen ovat tunnistaneet nyt myös ilmailualan yrittäjät, jotka ovat viimeinkin lanseeranneet oman lentoyhtiön, joka on erikoistunut yksinomaan lemmikkieläinten kuljettamiseen. Lentoyhtiö nimeltään Pet Airlines siis kuljettaa pelkkiä lemmikkejä. Lemmikit matkaavat matkustamossa ja näiden ruoka- ja juomatilanteesta huolta pitävät lennon aikana aidot lemmikkilentoemännät.

Viidentoista lentokoneen voimin Yhdysvaltojen sisäisen lennot aloittanut Pet Airlines tarjoaa yhdensuuntaiset lennot nyt tutustumishintaan $149 / suunta.  Siis ainaostaan lemmikeille, ei ihmisille. varaukset voi tehdä lentoyhtiön kotisivuilla, osoitteessa petairways.com

(kautta: bornrich.org)

Edellinen artikkeliGrand Canyon Skywalk tarjoaa huiman näköalan kylmähermoisille
Seuraava artikkeliPossunnenäkuppi