boynq_kelloeadio_02

Tällä kertaa olemme saaneet testattavaksemme Boynq-merkkisen WakeUp -herätyskello-radio-iPod soittimen. Ensisijaisesti herätyskellokäyttöön suunniteltu äänilaite herättää omistajansa perinteisen kelloradion tapaan summerilla tai ennalta määrätyn radioaseman tahdissa.  Vaihtoehtoisesti iPod-telakalla varustetun soittimen voi ohjelmoida herättämään iPod (tai iPhone) soittimen muistista löytyvien musiikkippaleiden sointuun. Kun iPod on kytketty odottamaan aamuista herätystä, niin myös tämän akut latautuvat samalla kätevästi täyteen.

WakeUp -Kelloradion pakkauksesta löytyy ilahduttavasti itse soittimen ja virtalähteen lisäksi kaikki myös tarvittavat kaapelit ulkoisten musiikkilähteiden liittämiseksi, sekä laitteen stereoihin kytkemiseksi. Laite toimii myös moitteetta lähes kaikkien iPod-soitinmallien kanssa, mukana toimitettujen sovitepalikoiden ansiosta. Testauksen perusteella laite on myös täysin iPhone-yhteensopiva.

Tarkempi kuvaus laitteesta ja tämän toiminnallisuuksista oheisella videolla

Lopuksi summattuna testauksen perusteella esiin nousseita plussia ja miinuksia:

+monipuoliset liitännät ja mukana tulevat kaapelit
+miellyttävä ja selkeälukuinen OLED-näyttö
+mukana myös kaukosäädin
+piristävä muotoilu
+herkkä radio

-äänessä muovinen kaiku
-kaukosäätimen painikkeet

Laitetta on saatavilla Ihmekauppa-verkkokaupasta mustana tai valkoisena 69,90 euron hintaan. Ominaisuudet huomioon ottaen kyseessä on siis hinta-laatusuhteeltaan varsin oiva kapine!

Boynq kelloradion tuotesivulle Ihmekaupassa pääset tästä linkistä

Edellinen artikkeliBen Heck valmisti uskomattoman hienon Commodore 64 läppärin
Seuraava artikkeliZalman ZM-RS6F+M 6-kavanaiset Surround -luurit ja mikki