hmnbth2986034-thumb-500x377-162711

Ehkäpä tässä viimein on nähtävissä se usein viitattu laiskuuden huippu. Omasta henkilökohtaisesta hygieniastaan laiskasti huolta pitävien helpotukseksi Japanilainen terveydenhoidollisia tuotteita valmistava Avant on esitellyt nimittäin ”Santelubain 999” -ihmispesukoneen.  Ainakin paperilla homma vaikuttaa jopa toimivalta: Likainen ihminen koneeseen, sopiva pesuohjelma päälle, ja kaveri puhtaaksi. Laite hoitaa perus-shampoopesun ohella myös infrapunalla lämmityksen, ääni- ja aromaterapian, levähoidon, sekä pesun jälkeisen kostausvoiteen levityksen. Kaikki siis täysin automaattisesti.

Kautta:  trendhunter.com

Mainos: Nyt parhaat miesten tuoksut kätevästi verkkokaupasta

Edellinen artikkeliSingle sided circuit board on Möebiuksen nauha -piirilevy
Seuraava artikkeliOnko Segway Puma henkilöliikenteen tulevaisuus?