Myynnissä: Pulsar P1 Prototype LED Digital watch 18k

Nyt olisi tarjolla digitaalikellon aatelia! Ensimmäinen markkinoille saapunut led-näyttökello oli Pulsar P1 vuonna 1972. Härpäke kustansi jo silloin saman verran kuin auto. Näitä prototyyppejä valmistettiin aikoinaan n. 400 kappaletta. Suurin osa on kuulemma sulatettu 70-luvun loppupuolella, onhan kyseessä 18 karaatin kultakello, ja 80-luvulla alkoi olla jo tehokkaampia digitaalinäyttöjä. Nyt tällainen sulattaminen tietysti tuntuu erittäin huonolta vedolta.

Tämä yksilö on myyjän mukaan yksi noin tusinasta olemassa olevasta kultaisesta Pulsar P1 prototyypistä. Alkuperäisessä laatikossa on tämän lisäksi vain 1 tai 2. Kellon seuraava versio P2 nähtiin Elä ja anna toisten kuolla -Bondissa, jossa Q antaa agentille tämän digitaalisen hienouden tilalle Rolex Submarinerin, jossa oli ilmeisesti jonkinlainen sirkkeli.

Ostamaan: ebay.com.

Tarjouksia ei ole vielä tehty, Buy now -hinta on 25000 dollaria.

Edellinen artikkeliRob Spence ja Bionic Eye ovat ”Eyeborg”
Seuraava artikkeliThe Chariot toimii jalkojen korvikkeena