NES-kello 1
NES-kello 2
NES-kello 3

Tämä Etsy on kyllä mielenkiintoinen kauppapaikka. Tällä kertaa tarjolla olisi rikkoutunut NES, joka on muunnettu digitaalikelloksi. Videopeli on peräisin vuodelta 1987, joten peliboksi on hieman haalistunut väreiltään ja muutama naarmukin löytyy. Töpseli seinään vaan ja pelaamaan… ei vaan katsomaan kelloa. On sekin joskus jännittävää. Hintaa härpäkkeellä on 39,99 dollaria. Tästä idea sunnuntain iltapuhteen tekemiseksi. Etenkin jos eilinen Xbox-bongi ei sytyttänyt.

Lähde: www.etsy.com

Edellinen artikkeliXbox 360 Bong on pilvipään pelilaite
Seuraava artikkeliSuperHeadz Plamodel DIY 35mm Camera on koottava kamera

13 KOMMENTIT

 1. Ihan hienohan se, mutta etenkin värikkäillä numeroilla varustettuna sopii varmasti asuntoon, kuin asuntoon vähintäänkin yhtä hyvin kuin helvetin enkeli muotimessuille.

 2. parempaaki käyttöö on NES kuin tehdä siitä kello, eli yhdin edeltävään kommenttiin

 3. NESin voi päivittää 2000-luvulle kuten itse tein 8) Eli uutta väriä pintaan ja langattomat ohjaimet. Elkää nostalgikot suuttuko.

 4. ite suunnittelin huijaavani tvlupatarkastajia ja säätäväni digiboxin nessiin kun yks tuhoutunut löytyy

 5. Niin no ei sillä ole merkitystä onko sulla digiboksi vai ei, pääasia on se tellu siellä olkkarin nurkassa/seinällä/lattialla/katossa missä onkaan.

 6. Njaa, jos telkkari on tuolta 80-luvulta, ilman digiboxia, niin enpä taida tv-lupia tappelematta maksaa.

  Jaa, harmi kun omat Nintendot on kaikki ehjiä…

 7. Digiboksi on tänä päivänä edellytys Tv-luvan maksamiselle. Pelkästä televisiosta ei tarvitse maksaa.

 8. ”Televisioilmoitus tulee olla aina tehtynä, jos on mahdollista vastaanottaa televisiolähetystä. Sillä ei ole merkitystä otetaanko lähetystä vastaan analogisena vai digitaalisena. Esimerkiksi jotkin kaapeliyhtiöt lähettävät edelleen analogisia lähetyksiä.”

  Lähde: tv-maksu.fi

 9. TV-lupamaksusta saa armahduksen, jos voit todistettavasti esittää ettei TV:ssäsi ole viritintä. Harva tosin alkaa sijoittamaan siihen operaatioon.

 10. Sinällään vinkeä sattuma, että tarkastaja piipahti justiinsa eilen ovella, tuon kirjoittamisen jälkeen… Haistan salaliiton.

Kommenttien lisääminen on estetty.