Xbox 360 Bong on pilvipään pelilaite 1

Tätä eivät olisi varmasti Microsoftilla osanneet yhdistää Xboxiin. Kyseessä on nimittäin modaus, jossa Xbox 360 on pistetty paloiksi ja sen sisään on rakennettu vesipiippu eli bongi. Tässä voi sitten poltella vaikkapa sellaista mansikkatupakkia ja päteä kuinka sitä hiiltä pitää siinä käyttää. Ja päteä monella muullakin tavalla, että kuinka on parasta käyttää tätä nykypäivän hookahia. Videopelailut tosin jäänevät vähemmälle tämän modauksen jälkeen.

Lähde: i.gizmodo.com

Edellinen artikkeliYouTube ADDICT on tarra YouTube-addikteille
Seuraava artikkeliNES-kello

25 KOMMENTIT

 1. eikö muka voi pelata sanon minä . voi jos modaa xpoksin rungon johonkin toiseen koneeseen

 2. eikö muka voi pelata sanon minä . voi jos modaa xpoksin rungon johonkin toiseen koneeseen

 3. Bongi ja vesipiippu on kaksi eri asiaa ja ja kuvassa on kyseessä bongi jolla useimmiten poltellaan laittomia substansseja.

 4. Termit ovat yhtä iloisesti sekaisin kuin käyttäjänsäkin. Tuo voisi olla jossain museossa osoittamssa sitä, miten nykyihmisellä on auttamaton kaipuu eroon ikävästä ja haasteita täynnä olevasta todellisuudesta.

 5. Kooma taitaa olla paukuissa. – ”Bongi ja vesipiippu on kaksi eri asiaa”

  höpön höpö, sama asia. Kysy vaikka keltä tahansa hampuusilta. Wiki sanoo että vesipiippu on ”Tämän modernisoitua versiota kutsutaan bongiksi.”

 6. ”Tuo voisi olla jossain museossa osoittamssa sitä, miten nykyihmisellä on auttamaton kaipuu eroon ikävästä ja haasteita täynnä olevasta todellisuudesta.”

  Päin vastoin se voisi olla museossa osoittamassa, miten nykyihminen on saanut jotain suurta aikaiseksi tässä maailmassa. Suurinosa tämän historian hyvästä muusikista on tehty pilvessä. Ja ties miten monia tieteen/tekniikan invaatioista. Tyyppi varmaan jäänyt täysin paitsi.

 7. No ei tee se pilvenpoltto oikeasti ketään onnelliseksi pidemmän päälle. Siihen tilaan tottuu ja lopulta on vain vaikea päästä enää eroon. Kyseinen aine tekee myös epäsosiaaliseksi pidemmän päälle.
  Olen myös monen Amsterdamilaisen kanssa jutellut. Moni heistä oli sitä mieltä, että olisi kiva kun sitä pilveä ei aina olisi ympärillä, niin ei tarvitsisi aina polttaa. Eivät olleet enää tyytyväisiä poltteluunsa, mutta eivät kyenneet lopettaakkaan, kun kaikki ympärillä sitä polttaa. Eivät nämä damilaiset olleet muutenkaan enää kovin teräviä ihmisiä polttelunsa jälkeen.
  Sinä joka väität vastaan, et ole vielä tiesi päässä, mutta matkalla sinne.

  PS. en ole vanha kääkkä vaan nuori, joka on polttanut pidemmän aikaa

 8. Pick it, pack it,
  Fire it up, Come along,
  And take a hit from the bong,
  Put the blunt down just for a second,
  Don’t get me wrong it’s not a new method,
  Inhale, Exhale,
  Just got a ounce in the mail,
  I like a blunt or a big fat cone,
  But my double barrel bong is gettin’ me stoned,
  I’m skill it, There’s water inside don’t spill it,
  It smells like shit on the carpet,
  Still it, goes down smooth when I get a clean hit,
  Of the skunky funky smelly green shit,
  Sing my song, puff all night long,
  As I take Hits from the bong…

  Hits from the bong y’all
  Gonna get high,
  Hits from the bong
  Gonna get high,
  Hits from the bong
  Gonna get high,
  Hits from the bong

  Let’s smoke that bowl, hit the bong,
  And then take that finger off of that hole,
  Plug it, unplug it,
  Don’t straaaain, I love you Mary Jane,
  She never complains, when I hit Mary,
  With that flame, I light up the cherry,
  She’s so good to me, when I pack a fresh bowl I clean the screen,
  Don’t get me stirred up the smoke, through the bub-bling water,
  Is Makin’ it pure so I got ta’, take my hit and hold it,
  Just like Chong, I hit the bowl and I reload it,
  Get my four-footer and bring it on…
  As I take Hits from the bong,

 9. ”Eivät olleet enää tyytyväisiä poltteluunsa, mutta eivät kyenneet lopettaakkaan, kun kaikki ympärillä sitä polttaa. Eivät nämä damilaiset olleet muutenkaan enää kovin teräviä ihmisiä polttelunsa jälkeen.”

  Miten tämä eroaa perinteisestä suomalaisesta alkoholismista? Nimimerkki viikonloppupolttelija jo useamman vuoden ajan.

 10. ois kannattanu rakentajan nauttia ehk piriä ku rakentaa tonn mielummi ku imasuu. iha sen takia sillo kuulema jaksaa säätää kaikkee mut savuis jos kaveri ois väsänny jälki vois olla jotain vastaavaa

 11. Miten ois bongi tietokoneeseen? Kyllähän nyt koneen koppaan luulis mahtuvan tuon kokonen bongi ainakin ja konetta vois vielä käyttääkki.

 12. Musiikkia pilvenveikot ovat tosiaan tehneet, osa ihan hyvääkin. Tähän vetoavat myös työkkärin ja sossun tuilla vuodesta toiseen loisivat päihdeongelmaiset kitaranvinguttajat.
  Tekniikan ja tieteen saralla kannabiksen tuottamat innovaatiot ovat todennäköisesti aika pienenä vähemmistönä, ottaen huomioon sen, miten saamattomia ja tylsämielisiä pitkänlinjan pilvenveikot ovat. Tekniikan alalla kun pitää tehdä oikeasti töitä, jos aikoo saada mitään aikaan.

 13. Meidän tekniikanlaitokselta aika iso porukka kyllä polttelee, yksikin tyyppi sai just palkinnon työstään. Mut kohtuu käyttönä ei mitään ongelmia. Tommonen lähes päivittäin polttelu ei tee kovin hyvää ja sen kyllä huomaa niistä. Mut eihän kännissäkään olla päivittäin. Noita kannabiksen tuottamia innovaatioita on vähän vaikea määrittää. Tuskin kovinkaan moni muistaa mitä hyvää on joku saanut aikaiseksi kun on tullut esim. saunasta? Sitä hyötyä on vaikea mitata. Tulee vain hyvä fiilis niinkuin saunasta.

 14. mautonta paskaa. mielestäni tälläisen ”uutisen” julkaiseminen kertoo julkaisiasta jo jotain. Tätä en edes luokittelisi modaukseksi vaan turhanpäiväiseksi touhuksi, josta ei ole mitään hyötyä kenellekkään.

 15. Pitääkö kaikkien innovaatioiden olla pelkstään hyödyllisiä? EI! mielestäni ihan hauska juttu. kommenttisi on mauton.

 16. Mistähän löytäisi ohjeet tähän..? En ite löytänyt, sattuupi just olemaan rikkinäinen (emolevy paskana) Xbox360 lojumassa lipastossa 😀

  Alan heti värkkäämään itsekin tuollaista bongia kun löytyy ohjeet.. Nerokasta 🙂

 17. Innovaation määritelmä taitaa olla jotain sen suuntaista kuin olemassaolevien teknologioiden kaupallistettavissa oleva toimiva sovellus. Eli siis kaikkien innovaatioiden on oltava hyödyllisiä, jotta ne olisivat innovaatioita. Tämä ei ole saivartelua, vaan käyttökelpoisen termin inflaation tietoista ehkäisemistä.

  Itse olen sitä mieltä, että kannabiksen käyttäjien joukossa sen laillisuus tai laittomuus kasvaa liian suureksi asiaksi. He eivät harrastustaan lopeta vaikka sen status lain silmissä olisi mikä. Eivät ihmiset tarvitse uusia päihteitä, vanhoistakin voisivat luopua.

  Kouluympäristössä sauhuttelu on eri asia kuin työelämässä, vaikka olisi yli(arvostetun)opiston tekniikanlaitoksesta kyse. Miten paljon palkintoja kekseliäs nuori saisi, jos ei mädättäisi aivojaan päihteillä.

Kommenttien lisääminen on estetty.