Eric Le Fou eli hullu-Eric kantaa mukanaan 1300 esinettä ja on Guinnessin ennätysten kirjassa 1

Eric Le Fou eli hullu-Eric kantaa mukanaan 1300 esinettä ja on Guinnessin ennätysten kirjassa 2

Eric Le Fou eli hullu-Eric kantaa mukanaan 1300 esinettä ja on Guinnessin ennätysten kirjassa 3

Eräänä päivänä Eric huomasi, että hän kantaa erittäin monta esinettä mukanaan aina liikkuessaan ulkona, kotikaupungissaan tai matkalla. 12kg tavaraa mahtuu takkiin, housuihin ja pohjetaskuihin (kuva keskellä). Eric listasi esineet excel-taulukkoon ja päätti hakea Guinnessin ennätysten kirjaan 1300 esineen voimin, ja kyllähän se merkintä sitten tuli kirjaan. Vaatteet mukaan lukien hän kantaa jatkuvasti 15kg taakkaa mukanaan. Omien sanojensa mukaan hän ei edes huomaa, että tavaraa on mukana, on kai tottunut siihen.

Miksi sitten kantaa tällaista tavaramäärää jatkuvasti mukanaan? Tarvetta korjaamiseen, puhdistamiseen, leikkaamiseen, liimaamiseen, kirjoittamiseen, nauhoittamiseen, syömiseen yms. löytyy aina töissä, matkalla, ystävien tai sukulaisten luona maalla ja kaupungissa. Niinpä Eric on havainnut parhaaksi vaihtoehdoksi olla aina varautunut. Sivuillaan hän listaa joitain esineitä, mm. suuri kylpyammeen tulppa hostellia varten, ilmatäytteiset tyynyt, kotitekoinen teltta, kotitekoinen hälytyslaite, post-it-lappuset, pieni magneetti sekä passi ja kyniä.

Lähde: ericlefou.net

Edellinen artikkeliMaailman korkein lettutorni pääsi Guinnessin ennätysten kirjaan ja kaatui
Seuraava artikkeliRound Sofa on kirjahylly, sohva ja kiikkustuoli

11 KOMMENTIT

 1. ekana ottaisin tosta kyllä tuon kortongin pois… veikkaan että sen tarve on vähäistä..

 2. Itsellä ei ihan noin paljoa tavaraa kulje, mutta joku kantolaite pitäisi silti pian hankkia. Perus läppärilaukussa ei enää riitä taskut tavaroiden järjestelyyn vaikka tilaa tuli vähän lisää, kun ostin vanhan läppärin tilalle Acerin miniläppärin.

 3. Katsoin samaa kuin iiro 😀

  Itse en kanna mitään muuta kuin lompakon, kännykän, avaimet ja kellon. Baari-iltana pitää ottaa _aina_ mukaan sytytin ja pullonavaaja. Ei ole montaa iltaa vielä ollut, ettei joku olisi tulta tai pullonavaajaa kysynyt.

 4. Leatherman and now you are ready.
  Siinä on mun mottoni, vyöllä kun kulkee on aina oikestaan kaikki tarpeellinen mukana. Lisäksi kun on Ledlenserin tehokas ledivalaisin joko vyöllä tai avaimenperässä, niin ei paljoo muuta tarvitse. Jos haluaa hifistellä hommaa vielä spacepenin kynän siihen leathermanin koteloon sopivan niin ei tuu kynän puutteestakaan enää ongelmaa. Lisäksi ny normaalistikin kannattaa olla aina puhelin, lompakko ja avaimet mukana.

 5. Eipä kuitenkaan kanna mukanaan sen enempää teräaseita, kuin tuliaseitakaan, toisin kuin jenkit. 😛

 6. Meikällä ei ihan moista määrää kulje mukana mutta punnitsin kerran duunissa käyttämäni tetsari-tyyppiset liivit ja ne painoivat 8kg:-D

 7. Taisteluvarustus 🙁
  (oli ihan riittäväinen vittumainen kantaa, tosin siihenkin tietenkin tottu vähitellen)

 8. Mutta sitä kortonkia saattaa tarvita johonkin ihan muuhun, kuin varsinaiseen käyttötarkoitukseensa. En siis jättäisi pois…

Kommenttien lisääminen on estetty.