The Third Eye Video Camera on kolmas silmä (kamera)

Kolmannesta silmästä usein puhutaan, mutta en ole vielä kenelläkään sellaista nähnyt, paitsi kenties jossain elokuvassa. Nyt on löytynyt vastaus tähänkin mysteeriin, nimittäin kamera, joka voidaan laittaa pannalla otsaan ikään kuin kolmannen silmän paikalle. Kamera tallentaa 320×240 pikselin kuvaa 30fps. Videota mahtuu kuusi tuntia tai still-kuvia 1200 kpl mukana tulevalle 8Gt muistikortille.

Videota voidaan katsoa tv:stä tai se voidaan siirtää tietokoneelle usb:n kautta. Laite myös ladataan usb:n kautta. Tämä kestää kahdeksan tuntia ja takaa kuvausaikaa 2,5 tunniksi. Mielenkiintoinen paketti vaikkapa tee-se-itse dokumenttien ja -pelkokertoimien tuottajalle.

Lähde: www.hammacher.com

Edellinen artikkeliSimpsoneille uudet alkutekstit sunnuntaina
Seuraava artikkeliKohta kaikkiin kännyköihin käy sama laturi

16 KOMMENTIT

 1. Just sama tuli mieleen, loistava kännikamera, ääntäkin nauhoittaa.
  Enemmän pitäisi olla kuvausaikaa, mutta eikös nopeasti tuollaiseen rakenna lisäakkua menoa ylläpitämään.

 2. Hmm, en ehkä ihan jokapäivä tuollasta kehtais päässä pitää, mut ootellaan et pienee sen verran että saa piilotettua silmälasien sankoihin kenenkään huomaamatta.

 3. Tuommonen pitäs saada päähän ja sit lähtee vetämään ihan järjettömiä kännejä päälle

 4. Kiva muuten, mutta kuten pekhe sanoi, niin resoluutio saisi olla jotain oikeasti järkevää. 640×480 olisi ehdoton minimi, 720p teräväpiirtoresoluutio olisi vielä parempi idea. Tuolloin videolla oisi jo jotain oikeaa hyötyä.

 5. ”Kolmannesta silmästä usein puhutaan, mutta en ole vielä kenelläkään sellaista nähnyt, paitsi kenties jossain elokuvassa.”

  Herranjestat, ei kolmas silmä ole mikään fyysinen vaan henkinen ”käsite” nähdä asiat eri perspektiivistä ns. korkeamman yhteyden tiedostaminen. Se on siis metafora. No eipä ole yllätys tällä foorumilla esiintyvä tiedostamattomuus, joita kiinnostaa enemmän materiaaliset innovaatiot/ominaisuudet kuin henkiset asiat.

 6. ætumus excensy: Tämä sivusto ei ole tosikoille, hus pois tosikot. Luulen, että enemmistö hilavitkutkin kävijöistä tietää mitä ”kolmannella silmällä” yleensä tarkoitetaan.

  Niitä ”henkisiä” asioita, ei olisi olemassa ilman materiaalisia innovaatioita/ominaisuuksia alunperinkään. Hilavitkutin tarjoaa mausteet materiaaliseen soppaan ja kyllä tällä sivustolla on ihan oikeastikin järkeviä MATERIAALISIA innovaatioita esitelty. Henkisyys on yliarvostettua 🙂 ja henkinen snobeilu ärsyttävää 🙂

 7. ”Niitä “henkisiä” asioita, ei olisi olemassa ilman materiaalisia innovaatioita/ominaisuuksia alunperinkään. ja muuta skeidaa..”

  Yhtä absurdi väite kuin peruna.

  aemus puhuu kyllä totta. aika vähän tällä sivustolla on innovaatioita jotka hehittäisivät jossain määrin myös henkisiä arvoja, jos se nyt oli hänen pointtinsa. osa on pintapuolisia turhia innovaatioita, jotka vain saastuttavat luontoa. riittää kun tekee/keksii erikoisen esineen käytännön/funktionalismin kustannusksella ja se nyt on niin hienoa! tarvitsemmeko oikeasti jonkun hybridi munankeitin, hieronta, vhs-kasetti laitteen, jolla voi myös pelata biljardia autossa?

  henkisyys tänä päivänä on hyvin aliarvostettua sen tietää myös erkki riihimäeltä joka työskentelee sikalassa. ei tarvitse katsoa kuin tilastoja, materialin/omaisuuden määrä ei kulje käsi kädessä onnellisuuden kanssa. päinvastoin materialinen kahlitseminen tekee ihmisistä onnettomia. vertaa intiaa ja jenkkejä.

  tämä sivusto toimii vain uutisten välittäjänä ja tuskin kovin moni kyseisiä turhuuksia ostaakaa. mutta kannattaisiko painostaa enemmän sellaisten innovaatioiden näyttämiseen joista on oikeasti hyötyäkin suuremmassa mittakaavassa. ekologiset innovaatiot ovat olleet hyvin esillä ja niitä lisää. myös taideprojekti juttuja.

 8. Myös monet henkiset ihmiset ovat kiinnostuneita materialistisista asioista. Jos on paljon henkisyyttä on kiva olla vastapainona myös maallisuutta. Tai sitten sellaisia asioita, joissa nämä yhdistyvät. Ja kun on harrastanut henkeviä asioita muutaman viikon, tulee hyvä olo ostaa jokin hieno esine, olkoon sitten vaikka kamera, fillari tai klemmari.

  Itse olen opetellut eräänlaisen virtuaalishoppailun. Menen kauppaan, jossa myydään kalliita esineitä. Sitten päätän ostaa jonkin miellyttävän esineen. Otan sen mukaani ja lähden kiertelemään lisää. Kassoille saapuessani päätän, etten ostakaan esinettä. Vien sen takaisin hyllyyn ja lähden kaupasta aivan yhtä tyytyväisenä kuin jos esine olisi tullut ostettua. Toivon, että Hilavitkutin.com voi tuottaa samankaltaista tyytyväisyyttä materiaalisiin asioihin.

  Välillä harmittaa, että me täällä Hilavitkuttimen toimituksessa emme ehdi tarpeeksi tutkia mitä maailmalla tapahtuu ja usea mielenkiintoinen jännä juttu jää uutisoimatta. Teemme kuitenkin parhaamme.

 9. Kai sen kolmannen silmän voi myös ihan fyysisesti hahmottaa, aivojen rakenteesta, sähkömagnetiikasta (mieli on ja ei aivoissa )sun muusta.
  Eli ei minään ”henkisenä” vertauskuvana.

 10. Hilavitkutin tarjoaa sitä mitä tarjoaa. Kaipa pieni kritiikki tekee hyvää välillä. On kuitenkin, niin että ”henkisyys” kritiikin voi esittää lähes 99,9% kaikista internet-sivuista, koko pallolla. Omasta mielestä ”henkisyyden” eri asteisiin kuuluu eri asioita, ns. ”minä tiedän ja paasaan” vaihe menee ohitse -voin kertoa kokemuksesta.

  Henkisyyttä ei olisi ilman materiaalia. Kuka väittää että henkisyys olisi syntynyt ilman materiaalista olemmassaoloa ? markkuÄläNytViitti ?
  Yksikään ajatus, innovaatio tai hilavitkutin ei synny itsestään tyhjiössä, tai mikä nyt sitten edustaisi ”materiaalitonta tilaa” ?

Kommenttien lisääminen on estetty.