Dark Knight Joker -lasketteluhuppu ja -pipo

Dark Knight Batmanin Jokerista on kehittynyt melkoinen ikoni kuvaamaan coolia ja vinksahtanutta pahista. Ei sillä, että hulluudessa olisi mitään ihannoitavaa, mutta Heath Ledgerin roolisuoritus on vain jotenkin uskomattoman loistava. Hahmoa mystifoi tietenkin myös näyttelijän ennenaikainen poistuminen keskuudestamme. Nyt on tarjolla ainakin kuvassa erittäin tyylikkään näköinen huppu, jonka päähän laittamalla saa varmasti uskottavuutta rinteessä. Hupun saa käärittyä ylös, jolloin se muuttuu pipoksi. Hintaa 16,99 dollaria.

Lähde: www.amazon.com

n

{democracy:184}
Edellinen artikkeli2Moto RadiX Kit tekee crossipyörästä lumipyörän
Seuraava artikkeliPizza-Pro 3000 pistää pizzan paloiksi

9 KOMMENTIT

 1. en ees tajua kuinka voi verrata keskenään noita jokereita, nehän on ihan omat hahmonsa käytännössä… Jack veti omansa täydellisesti ja Heath omansa.

 2. Ei käytännössä olleet eri hahmoja vaan täysin samat. Jokeri on sairas psykopaatti ja Heather aidosti näytteli sen. En kyllä tiedä oliko ensimmäisen batmanin(Jack Niklaus) tarkoitus sitten olla lievästi psykopaatti ja hauska. Ja muutenkin nämä uudet bäätmänit rökittää vanhat. Heatherin näyttelytyö oli kyllä aika pirun vakuuttava kaikkine pienine eleineen(kielen lipominen).

 3. Kaikkein paras batman-kosepti on alkuperäinen 60-luvun batman. Silti sanon, että Jack Nicholson on Jokerina paras ja Ledger oli siihen verrattuna erilainen. Valitettava tosiasia on se, että emme saa koskaan tietää olisiko Ledger niin arvostettu, ellei hän olisi kuollut hämärissä olosuhteissa. Sillä pelkän roolityön perusteella en asettaisi häntä oscar-ehdokkaaksi.

  Oletteko tulleet muuten ajatelleeksi, kuinka Batman-elokuvien henki kuvaa myös sitä vuosikymmentä amerikkalaisessa yhteiskunnassa, milloin se on ilmestynyt? En tarkoita teknologisessa merkityksessä. 60-luvun hiukan naiivikin maailma muuttui 90-luvulla vähän synkemmäksi, vaikka olikin vielä humoristinen. Uusimmat versiot puolestaan ovat vielä synkemmät ja huumori puuttuu suhtkot täysin ja pelko on vahvasti mukana, jolla hallitaan.

 4. Tyttökaveri äänesti jo, joten en nyt voi äänestää samalla koneella, mutta omasta mielestäni Jack oli parempi Jokeri, enkä oikein ymmärtänyt Ledgerin huulienlipomista siinä roolissa. Mutta jos pitäisi paras Batman valita, olisi se ehdottomasti Adam West.

 5. Adam West oli ihan huono, näytteli vakavata pellen asussa vaikka koko sarja oli komedia toimintaa. No ehkä sen oli tarkoituskin näyttää vakavalta. 60-luvun camp-henkinen batman oli aika kaukana alkuperäisestä, eikä huumori oikein ollut tasokasta. Paitsi ne ”ääni efekti kuplat” jaksoi huvittaa.

  Huulien lipominen Ledgerillä oli neuroottinen ele joka on yleistä psykopaateilla(siis jokin neuroottinen ele), joten taustatutkimusta on tehty monessa mielessä. Esim äänensointuminen, tarkka ihmistuntemus, empatian puute ovat tyypillisiä psykopaatin eleitä. Kaikki nämä pienet eleet ovat tietoisesti opittuja Jokerin roolia varten. Ikävä kyllä Jackin tekemässä roolissa puuttuu nämä. Ja tietty yllätyksellisyys puuttuu. Ja alkuperäinen Bob Kanen kehittämä Jokeri on psykopaatti. En tiedä onko Jack pyrkinyt tietoisesti etääntymään alkuperäisestä hahmosta vai onko se vaan näyttelytaitojen puutetta. Ledger kyllä parempi roolissa, mutta ei Jackin roolisuoritus mikään hassumpi ole.

  Tässä lyhyt vertailu video. Ikävä kyllä Ledgeriä ei paljon näytetä.

 6. Vastaan #1 – Cesar Romero.

  (Nuo kaksi muuta ovat #2 ja #3.)

  Boikotoin myös sivustoa vähintään seuraavat 60 minuuttia Jyrkin uskomattoman kapeakatseisuuden takia ja pyydän, ei, VAADIN uutta äänestystä. Samallahan siinä näkisi kumpi menettää enemmän ääniä tälle Jokerien ehdottomalle kuninkaalle.

 7. Niilomaan on täysin oikeassa! Jokereista paras oli se ensimmäinen, sillä hänessä oli kuitenkin niitä psykopaatin piirteitä, mutta ei sentään käärmemäisiä.

 8. Voi herranjumala. Ihan tosissanne väitätte että Jack olis parempi Jokeri? huhhuh. eipäs nyt höpsitä. Jos pitää sarjisten Jokeriin verrata ni Johanna Tukiainenkin olisi lähempänä sitä kuin Nicholson. Jack yritti tehdä roolihahmostaan enemmän hauskan kuin psykopaatin. Kun taas Heath teki niin paljon sairaamman ja aidomman suorituksen.

Kommenttien lisääminen on estetty.