Tässäpä teille muutama tarkoin valikoitu ajankohtainen huipputarjous Hilavitkuttimen luotettavilta kaupallisilta kumppaneilta!

Ostamalla jonkin yllä mainituista tuotteista linkkiä seuraamalla, tuet samalla myös Hilavitkutin.com sivujen toimintaa!

(Dollari- ja puntahinnat muunnettu noin-eurohinnoiksi)

Edellinen artikkeliStar Wars Force Trainer auttaa treenaamaan omia jedikykyjä
Seuraava artikkeliHampurilaissänky

24 KOMMENTIT

 1. Ei hilavitkuttimen pitäisi olla tekemisissä e-ville-verkkokaupan kanssa! Verkkokauppa myy tuotteita jopa 4xhintaan. Se tilaa tuotteensa dealextremestä, josta saa tavarat ilman postikuluja. Evillellä ei ole lait LAINKAAN selvillä. Monet tavarat ovat viallisia, ja palautuksessä täytyisi asiakkaan maksaa puolet postikuluista, vaikka kuluttajansuojalaki velvoittaa kaupan maksamaan kulut!

 2. ”8GB Sandisc MicroSd muistikortti hintaan 17,70 € (dealextreme)”

  tuo ei muuten toimi Nokian kännyköiden kanssa kunnolla, esim soitin ei löydä kuin random biisejä ja kuvien selaus galleriassa hidasta. On ihan Nokian foorumillakin juttua aiheesta. Kingstonin vastaava 8GB kortti pelaa kuin unelma.

  Itse en sandisciä osta enää ikinä, samanlainen ongelma kun oli sandiscin MS-kortissa kamerassani…toimi kun sattui toimia.

 3. Noista muistikorteista kannattaa kattoa niitä nopeusluokkia kyllä nuo sandiskit ihan hyvin toimii, kun ostaa niitä ”Class 6” noissa menee jotenkin hassusti siten, että pienemmässä kortissa riittää huonompi luokka, mutta isommassa pitää sitten olla parempi.

 4. Onko jollain hyviä kokemuksia e-villestä? Ajattelin tilata tuon videosoittimen, on se sen verran halpa!

 5. kyllä guitar hero 4 world tour kannattaa mielummin ostaa, kuin kolmonen. Ei tarvitse maksaa kuin muutama kymppi enemmän.

 6. Minulla myös huonoja kokemuksia e-villestä. Juuri tuolta Dealextremestä saa samaa tavaraa puoleen hintaan, ja ilman postikuluja!

 7. Eikai sillä ole väliä että missä maassa kauppa sattuu sijaitsemaan. Jos myy suoraan suomeen niin suomen kuluttajansuojalakia sovelletaan. Muutenhan yritys vois ongelmien sattuessa kertoa sijaitsevansa pohjois-koreassa.

 8. Jos myy suoraan suomeen niin suomen kuluttajansuojalakia sovelletaan.

  Odotatko että Amazonit sun muut Amerikan- ja Brittein hirmut alkavat noudattaa Suomen kuluttajasäädöksiä?

 9. ”kyllä guitar hero 4 world tour kannattaa mielummin ostaa, kuin kolmonen. Ei tarvitse maksaa kuin muutama kymppi enemmän.”

  Ai kahdella kitaralla? Ostetaan heti world tour, kun hinta laskee tarpeeksi.. ;D

 10. Itekkin tilasin heti ton GH III:sen kun näin tämän uutisen… Kiitoksia paljon vaan hilavitkuttimen ylläpitäjille.

 11. Itseasiassa Wii-version hinta on noussut 59.95e:oon viimeisen viikon aikana. Maanantaina tilasin omani ja hinta oli vielä 47e.. Taitaa olla Wii-versiot vähissä..

 12. Linkin takaa löytyvä video/musiikkisoitin ei kyllä taida olla kosketusnäytöllä varustettu. Ei ainakaan tuotteen tiedoissa asiasta mitenkään mainittu. Eikä esittelyvideossakaan näyttöä näppäilty. Samaan hintaan samalta sivulta saa toki saman merkkisen, mutta hieman erilaisen soittimen kosketusnäytöllä..

 13. Kosketusnäytöt ovat yliarvostettuja. Ja halppismalleissa hajoavat helposti.

 14. ^googleen esim. ”500$ to €” niin saa dollarit euroiksi.

  Itellä on kuvan mp4/5 soitin ja hyvin pelittää, playfx/basson korostuksen avulla äänen laatu on yhtä hyvää mitä ipodissa, tosin mukana tulevilla kuulokkeilla ei tee mitn, mutta paremmilla kuulokkeilla on parempi äänen laatu.

  Ja videot menee tähän suoraan, eli ei tarvi muunella jne

 15. Alkaa muistuttaa liikaa gizmodo.com:in ilmoituksia. YLLÄPITO EI TÄLLAISTA!!!!
  (Aloitan keskustelun dealextremesta foorumeilla)

 16. ”ei noista dealextremen hinnoista ota pässikään kun ne on ilmoitettu dollareina joten e-ville on siinä mielessä selkeempi ja suomenkielinen.”

  Jos olet noin tyhmä, niin aivan oikein, että tulet e-villen huijaamaksi.

Comments are closed.