Joitakin päiviä sitten vertaisverkkoihin ilmestynyt Windows 7 -käyttöjärjestelmän beta-versio on nyt virallisesti julkkistettu. Jo aiemmmin vuotaneen betaversion perusteella Windows XP ja Vista -käyttöjärjestelmiä nopeammmaksi todettu Windows 7 on kaikkien halukkaiden ladattavissa huomenna 9. tammikuuta osoitteesta microsoft.com/windows-7.

Microsoftin virallinen pressitiedote aiheesta kuuluu seuraavasti:

Microsoft julkisti Windows 7:n beeta-version kuluttajille

CES-messujen avajaispuheenvuorossaan, Microsoftin toimitusjohtaja Steve Ballmer julkisti Windows 7:n beeta-version saatavuuden. Microsoftin seuraavan sukupolven käyttöjärjestelmän beeta-versio on ladattavissa ammattilaisille MSDN-, TechBeta- ja TechNet-palveluiden kautta heti. Kuluttajien saataville ohjelmisto tulee ylihuomenna (tammikuun 9. Yhdysvaltain aikaa), osoitteeseen www.microsoft.com/windows7. Uusi käyttöjärjestelmä tekee PC:n käyttämisestä nopeampaa ja helpompaa, mm. pienentämällä tietokoneen käynnistämiseen ja sulkemiseen tarvittavaa aikaa. Sen avulla on myös helpompaa hallita kodin useita tietokoneita tai kotipalvelimia. Windows 7:n parannellut mediaominaisuudet laajentavat tietokoneen viihdekäyttöä.

Aiotkos sinä kokeilla Windows 7 betaa omalla koneellasi?

Edellinen artikkeli500 huonointa salasanaa
Seuraava artikkeliValo-ääni-muunnin