Mennävuosikymmenten tieteisfiktion avaruussankarit pistivät tyypillisesti vihamielisille valloittajille kampoihin laseraseillaan. Vaikka sittemmin avaruusseikkailujen trendi on siirtynyt enemmän rekyylilliseen aseistukseen, niin laserteknologian kehitys on jatkunut kiivaana. Ollaan itse asiassa tultu lähelle sitä pistettä, että tieteisfiktiossa kuvatun kaltainen, asioita polttava ”laserase” on kenen tahansa tilattavissa postimyynnistä muutaman sadan euron hintaan.

Vaikka 500 milliwatin laserpointteri ei vielä täysin vastaa avaruussodankäynnin vaatimuksia, niin tällaisella sytyttää jo mainiosti asioita palamaan. Saatavilla Dealextreme.com verkkokaupasta 599 dollarin hintaan. Laillisuudesta en osaa sanoa juuta, enkä jaata. Turvallinen laite ei varmastikaan väärissä käsissä ole.

Videoa laseristä iskussa hypyn jälkeen

Katso myös havainnollinen video, josta selviää, miksi vaihdeisase on laseria parempi avaruusalusten välisessä sodankääynnissä.

Niin, ja asioita palamaan sytyttävä laserpointteri myynnissä täällä.

Edellinen artikkeliRolling Toothpaste Squeezer hyödyntää hammastahnatuubin koko sisällön
Seuraava artikkeliTiedemiehet kehittävät tunteisiin vaikuttavaa ”rakkaussuihketta”