Tässä yksinkertainen miniobjektiivi, joka saattaisi olla toimiva. Pienessä alumiinisessa sylinterissä on sisällä kaksi lasilinssiä, jotka tuottavat 0,67-kertaisen laajakulman. Objektiivi toimii myös makrokuvaksessa. Kiinnityksessä on tehty mielestäni fiksu ratkaisu ja päädytty magneettiin. Toisaalta mukana on myös kaksipuolista teippiä muovisia laitteita varten.

Optiikka on suunniteltu liitettäväksi iPhoneen, HTC Dreamiin, Nintendo DS:ään, läppäriin tai periaatteessa mihin tahansa kuvausvälineeseen, johon tämä 20mm halkaisijan ja 11.2mm pituinen lisäosa sopii. Hintaa laitteella on 16,99 ja postikulut 2,99 dollaria. Toimitusaika 2-3 viikkoa.

Lähde: usbfever.com

Edellinen artikkeliViekö hampaiden nanokiillotus hampaiden harjauksen historiaan?
Seuraava artikkeliD+caf Test Strip testaa onko juomassa kofeiinia

14 KOMMENTIT

 1. Nintendo DSi:ssä on kamera. Ja ei tuossa linssissä kaksipuolista teippiä tule mukana vaan teipillä kiinnittyvä metallirinkula mihin magneettikiinnitys toimii.

 2. Ampsi ei varmaan pidä laakaulma kuvista. (Pitäisikö kirjoittaa yhteen?) (O_o)

 3. Joo, mun mielestä on iha jees keksintö.. onhan niitä samantyyppisiä mutta ”zoomilla” eli kännykkäkameran linssiin voi liittää samallalailla putken joka sitten taas zoomaa lähemmäs kohdetta.

  Ideana jees, mut en silti ostais ellei olis joku Carl Zeissin optiikalla varustettu 8mpx kamerapuhelin. Sillä mun mielestä kännykät ja kamerat on erikseen.. mutta sitähän se nykyaika tuo tullessaan -> kännykät ja kamerat alkaa yhdistyyn, niinkun jo kaupoissa sen huomaa.

  Eli siis toi laite jossain Nokian VGA-kamerapuhelimessa on samanlainen keksintö kuin HBO-Nordican kananmunankeitin.

  t. Konna

 4. tunnen tyypin jonka ipod touch häiriintyi nahkakotelossa olevasta magneetista…

 5. Wanha keksintö tuo on. Esim. Cokin toi jo vuona 2003 markkinoille sekä laajakulma- että telelisäkeen. Molemmat kiinnittyvät magneetilla ja mukana toimitetaan 2kpl metallirengasta jossa on liimapinta. Kumpaakin sai kahdella eri halkaisijalla. Ovat tarkoitettu lähinnä digikameroille ja vaatii kyllä kännykässä kunnollista optiikka jotta tuolla jotain oikeasti tekee.

 6. Olishan tuommonen aivan kiva mutta mieluummin ottasin zoom-objektin kun meinaa olla välillä se kuvattava vähän turhan kaukana ja kun kännykässä ei oo ku digitaali zoom. Tai siis ku mun kännykäs ei oo ku digitaali zoom.

 7. Repesin. xD Kuulostaa ja näyttää kyllä ihan hyvältä idealta, mutta minuakin ihmetyttää tuo magneetilla kiinnitys (miten vaikuttaa laitteeseen).

Comments are closed.