Mercedes-Benz McLaren SLR Stirling Moss Speedster esitelty

Formulatalli McLarenin ja Mercedeksen yhteistyö katukäyttöön tarkoitettujen superautojen saralla on jälleen kantanut hedelmää. Kerrassaan hävyttömän näköinen uutukainen on saanut nimensä legendaarisen kilpa-ajaja Sir Stirling Mossin mukaan, auton koko nimen ollessa Mercedes-Benz SLR Stirling Moss Speedster.

Myöskään auton suoritusarvojen ei tarvitse häpeillä hulppean nimen rinnalla. Tehoja autosta löytyy 478 kW (650 hv) ja tämän huippunopeudeksi luvataan 350 km/h. Nollasta sataan kokonaan tuulilasiton avoauto kiihtyy 3,5 sekunnissa. Jarrujen tehostamiseksi auton on varustettu jopa erillisillä ilmajarruilla.

Hintaa autolla on 750 000 euroa. Kuitenkaan edes paksu lompakko ei takaa auton omaan talliin saantia, sillä menopelejä valmistetaan yhteensä ainoastaan 75 kappaletta.

Kautta: leftlanenews.com