Formulatalli McLarenin ja Mercedeksen yhteistyö katukäyttöön tarkoitettujen superautojen saralla on jälleen kantanut hedelmää. Kerrassaan hävyttömän näköinen uutukainen on saanut nimensä legendaarisen kilpa-ajaja Sir Stirling Mossin mukaan, auton koko nimen ollessa Mercedes-Benz SLR Stirling Moss Speedster.

Myöskään auton suoritusarvojen ei tarvitse häpeillä hulppean nimen rinnalla. Tehoja autosta löytyy 478 kW (650 hv) ja tämän huippunopeudeksi luvataan 350 km/h. Nollasta sataan kokonaan tuulilasiton avoauto kiihtyy 3,5 sekunnissa. Jarrujen tehostamiseksi auton on varustettu jopa erillisillä ilmajarruilla.

Hintaa autolla on 750 000 euroa. Kuitenkaan edes paksu lompakko ei takaa auton omaan talliin saantia, sillä menopelejä valmistetaan yhteensä ainoastaan 75 kappaletta.

Kautta: leftlanenews.com

Edellinen artikkeliMekaaninen tietokone 100-luvulta e.a.a., päivitys
Seuraava artikkeliKaulahihna viinilasinpidikkeellä

10 KOMMENTIT

 1. Ainoastaan oikeasti rikkaille, lottovoittajat älköön vaivautuko.
  Mersulla varmaan valikoidaan kohtuu tarkasti avainasiakkaat, joille autoa edes tarjotaan ostettavaksi, ja listalle päätymisestä on turha uneksia jos ei tallista löydy vähintään muutamaa ässää ja nykyisiä slr malleja puolen tusinaa sekä avona että umpimallina..
  Tuollaisen hankkiminen on myös varma sijoitus! Hinta pompsahtaa takuuvarmasti, kun ne jotka eivät autoa saaneet mersulta, haluavat hankkia sen hintaan mihin hyvänsä!

  Niin, ja onhan tuo niin uskomattoman kaunis että tulee lähes vedet silmiin kun katselee!

 2. jos jollakin on vaan luottoa tai rahat maksaa niin eiköhän melkeen mitä vaan saa tässä maalimassa ostettua .mutta mahtaa maksaa aika paljon tuo auto

 3. Eipä tuota suomessa saisi rekisteriin tuollaisena edes että se siitä unelmoinnista. johtuen erikoisesta pakoputken ulostulossa joka suomen autolain mukaan pitää sijaita ovien takana, ehkä jollain akean erikoisluvalla, mutta en tiiä miten herkästi myöntävät moisia vai edes voivatko kun se lukee laissa.

  Onhan tuo räväkän näköinen, mutta ei se minun silmään iske. Aika epäkäytännöllinen, vaikka sen painoarvo onkin suunnittelussa suunnilleen 0%:n tienoilla.

 4. kuinka kiva sitte on ajaa ilman tuulilasia ku paskat lentää edessä olevan renkaista naamalle?

Kommenttien lisääminen on estetty.