Tässä sopiva lahjaidea hilavitkuttimia harrastavalle. Tavallista mittanauhaa on tuunattu uusilla lisäosilla. Jotta mittaaminen onnistuisi hämärissä olosuhteissa, led-valo valaisee mittanauhan lukemakohtaa. Mittanauhan sivusta aukeaa läppä, jonka takaa paljastuu pieni post-it-vihkonen ja luonnostelukynä. Kannen kääntöpuolella on kahdeksannumeroinen laskin.

Jos ei mittailu onnistu tällä, niin sitten kannattaa harkita projektin hautaamista. Jos nyt jotain vielä voisi tähän lisätä, niin ehdottomasta laser-vatupassi. Toisaalta nyt tämä lohkeaa vielä kohtuulliseen kahdeksan dollarin hintaan.

Lähde: www.hotref.com

Edellinen artikkeliHilavitkuttimen lahjavinkki ”hänelle, joka ei aio karistaa joulukiloja enää pois”
Seuraava artikkeliMuuta takkatuli moniväriseksi ”taikapulverin” avulla

7 KOMMENTIT

  1. Kaikista paras mitta minkä olen nähnyt on ollut sellainen, jossa on myös ääninauhuri. Nauhuriin voi nauhoittaa mitat nopeasti ja kuunnella sitten kun oot sitä lautaa sahaamassa!

  2. Nopeasti ajatellen lasermitalle voisi tulla aika paljon hintaa, mutta laservatupassin ei luulisi olevan kovin kallis. Tiedä sitten vatupassin tarkkuudesta, jos se tehdään kovin halvalla, mutta ne säteet olisivat avuksi monessa jutussa.

  3. Gottis; ei ne lasermitat kovin kalliita voi olla kun tässä taannoin jonkun rakentajalehden mukana sellainen tuli. Laatu oli toki mitä oli mutta tuskin siis paria euroa kalliimpi vehje

  4. Laskinta tuossa tosiaan tarvii että saa muutettua tuumat järkeviksi yksiköiksi.

  5. saatiin tuollaiset pari vuotta sitten olkiluodon sähkötehtaittein vuosihuolto lahjoiksi. taisi hajota ja jäädä unohduksiin samoin tein! =)

    Oltiin ihan pähkinöissään eka, että nyt saatiin mitat missä on radio kanssa.. ja ketut. ehkä huonon lahjus tvolta ikinä!

Kommenttien lisääminen on estetty.