Sony Playstation 3 virtuaalimaailma Playstation Home julkaistaan Sonyn virallisen tiedotteen mukaan vihdoin huomenna. Jo useamman kerran viivästynyt palvelu päivittyy PS3 konsolin omistajalle softapäivityksen myötä ja ilmestyy tämän jälkeen konsolin valikkoon automaattisesti.

Home-virtuaalimaailmanssa konsolin omistajat saavat oman virtuaalikodin, sekä oman maun mukaan kustomoitavan avatar-hahmon. Avatarin avulla käyttäjän on mahdollista esimerkiksi liikkua vapaasti Homen ”julkisissa tiloissa”, vierailla kavereiden virtuaalikodeissa tai vaikkapa kommunikoida muitten pelaajien kanssa eri peleihin liittyvissä teemahuoneissa. Home-virtuaalimaailmasta löytyy myös useita yksinkertaisia pelejä, kuten biljardi ja keilarata, joilla avatarit voivat ottaa keskenään erää. Käyttäjä voi myös perustaa maksua vastaan virtuaalimaailmaan oman klubin.

Homen käyttäjien mahdollista sisustaa taloaan makunsa mukaiseksi. Talossa vierailevan kanssa on myös mahdollista jakaa oman pelikonsolin kovalevylle tallennettuja mediatiedostoja, kuten videoita ja valokuvia. Jatkossa Homeen on päivitysten myötä luvassa myös lisäominaisuuksia, kuten esimerkiksi mahdollisuus hankkia virtuaalihahmolle oma lemmikki.

Maailmassa on heti alusta lähtien mukana myös sponsoroitua sisältöä. Virtuaalimaailmassa kulkija voi vetää päällensä vaikkapa Dieselin releet ja lähteä vierailemaan Red Bull -saarella. Lisäksi virtuaalimaailman videoscreeneiltä voi bongata elokuvastudio Paramountin tutoantoa esitteleviä videoklippejä.

Mielenkiintoiselta ja monipuoliselta vaikuttaa päällisin puolin. Huomenna nähdään, kuinka hyvä ajan tuhlaamispaikka Home käytännössä on!

Videota virtuaalimaailmasta hypyn jälkeen!

Lähde: scee.presscentre.com (kautta: afterdawn.com)

Edellinen artikkeliLocheed Martin kehittää suihkumoottorien varassa lentävää tuhoamisdroidia
Seuraava artikkeliTea Bag Coffin on teepussien hautausmaa