”Minne teepussit menevät kuolemaan?” asetin reunalle ne voi tietysti asettaa, mutta jollei niitä saa puristettua kuivaksi, tulee ikäviä valumia kupin alaosaan. Toisaalta ylimääräisen lautasen ottaminen lisää tiskiä. Jonas Trampedach esittää oman ratkaisunsa ongelmaan: Tea Bag Coffin. Muotoilija on tarkkaillut teenjuojia ja havainnut, että käytetylle teepussille ei ole sopivaa paikkaa. Niinpä sellainen täytyy luoda. Tässä tapauksessa tuo ”hauta-arkku” on asetin pohjalla, teepussinmuotoisena kolona. Hieno.

Lähde: www.yankodesign.com

Edellinen artikkeliPlaystation Home -virtuaalimaailma julkaistaan huomenna!
Seuraava artikkeliTeamlab.Net:n Memodesk toimii kuten fläppitaulu

18 KOMMENTIT

 1. Entä jos laittaa pussin tuonne arkkuun käytettynä, kupin siihen päälle ja myöhemmin laittaa kupin epähuomiossa valkoisen pöytäliinan päälle eikä lautaselle?

 2. Muistakaa naru. Sehän on myös märkä jolloin kastelee kupin reunan. Kuppi on myös kallellaan narun takia. (pelkkää olettamusta)
  Mutta muuten aivan mahtava!

 3. Ja sitten vielä… (anteeksi etten lisännyt tuohon äskeiseen.) Miten on Liptonin pyramidipussien laita?

 4. Eiih! Teepussia ei saa puristaa kuivaksi, ainakaan sinne juoman sekaan, jos nyt ensinnäkään on ihan pakko pussiteetä juoda. Kokeilkaa vaikka mikä vaikutus sillä on kitkeryyteen.

 5. Todellakin t-pussi pitää puristaa kuivaksi! Siitähän tulee vielä makua vaikka kuinka paljon!

 6. Käyttää irtoteetä, niin saa kolmasosa hinnalla verrattuna pussiteehen. Makuakin on enemmän. Sitten vaan siivilää väliin. Tai sitten semmoseen pyöreään teepallo-siivilään.

 7. Olette ymmärtäneet asian aivan väärin tämähän on tarkoitettu käyttämättömälle tee-pussille vielä ennen kuin se on kasteltu kuumaan veteen, tuossa kolossa pussin kaikki aromit säilyvät tallella ja se on sieltä helposti otettavissa.

 8. Kuinka monessa minuutissa ne aromit siitä pussista muka haihtuvat teehetkeä odotellessa?

  Vai puhutko noista maustetuista litkuista?

 9. Eiiih…
  Eka virhe on juoda yleensäkään pussiteetä. Irtoteestä hauduttamalla se pitää tehdä, on aivan eri planeetalta makunsa puolesta kun pussien kanssa räpeltämällä.

 10. jäin kaipaamaan pientä hautakiveä siihen kupin reunaan. loistava keksintö muuten kyllä!
  jään odottamaan seuraavaksi mm. kyljys-ja kanaruoan ystäville luiden hautausmaaversio lautasta, hedelmien siemenhautausmaakulhoa, kebab-lihatikkujen tikkuhautakuilua, ja niin edelleen.

 11. Kuolleen rotan persiiseen on tämänkin muotoilijan työaika taas mennyt. Toivottavasti hän ensi kerralla pyöräyttää jotain hyödyllisempää, kuten vaikka perunankuorimakoneen, joka hoitaa pottujen vaivalloisen keittämisenkin samalla. Miksei sitten vaikka syömisenkin.

Kommenttien lisääminen on estetty.