Huonekalumarketeista hankitut suuret kirjahyllyt ovat niitä hankalimpia huonekaluja muuttaa. Usein edullisia hyllyjä ei ole suunniteltu purettavaksi ja uudelleen kasattavaksi, joten osien ehjänä irrottaminen ja uudelleen tukevaksi kasaaminen saattaa olla hankalaa.

Hollantilainen muotilija nimeltään Reinier de Jong keksinyt kirjahyllyn, jonka rakenne on suoraan suunniteltu helppoa ”kokoontaittoa” varten. Pakkaaminen onnistuu yksinkertaisesti tyhjentämällä kirjat hyllyiltä ja työntämällä hyllykkö kasaan. Lisäksi hyllykön kokoa on helppo säätää sitä mukaan kun oma kirjakokoelma kasvaa, eikä hylly näin ole ikinä puoliksi tyhjä.

Lähde reinierdejong.com (kautta:treehugger.com )

Edellinen artikkeliGuinness Bottle Opener Baseball Cap – pullonavaajahattu
Seuraava artikkeliPelikonsoli ilman pelaamista, osa 1: mihin sitten jos ei pelaamiseen?