Tässä erittäin tyylikäs esitys kuinka tehdä tavanomaisesta vaatekappaleesta tyylikkään funktionaalinen Virallisen Guinness-lippiksen lipan reunassa on pullonavaaja, jolla mitä ilmeisimmin on tarkoitus korkata Guinness-olut. Hattu on puuvillaa ja edessä on tyylikkäät apilat sekä harppu edustamassa suosittua 1759 perustettua olutmerkkiä.

Hintaa tuotteella on 24,99 dollaria. Ikävä kyllä varasto on jo tyhjentynyt näistä. Kenties joku omatoiminen saa jotain aikaiseksi vanhasta lippiksestä, pullonavaajasta ja bostikista.

Lähde: www.homewetbar.com

Edellinen artikkeliAluminum Hard-Side Wallet – lompakko alumiinista
Seuraava artikkeliSäädettävä kirjahylly on helppo pakata kasaan muuttoa varten

7 KOMMENTIT

  1. Miksi lippiksestä on täytynyt tehdä noin rumannäköinen. En kyllä kaupungilla kulkisi tuollainen päässäni.. Guinness on hyvää olutta, mutta en ole sitä nähnyt kyllä pulloissa myytävän, ainakaan suomessa?

  2. käytännöllinenhän tuo ei ole sillä mieshän tunnetusti saa pullon auki lähes millä tahansa. Itse avaan tavallisesti kännykällä, kotiavaimella, sytkärillä, kolikolla, sormuksella tai mikä nyt käteen sattuukaan osumaan.

  3. Kyllähän tämä kätevä voisi olla mutta edelleen mietityttää mitä plöah sanoi, itse en ainakaan ole koskaan nähny Guinnessia muuten kuin tölkkeinä

Kommenttien lisääminen on estetty.