Italian poliisi tyrmistyi tehdessään ratsian Napolissa Camorralaisen Gionta-mafiaperheen tutkinnan yhteydessä. Paikalta löytyi kännykäksi naamioitu pistooli. Aseeseen menee neljä .22-kaliiperin luotia. Luodit laukaistaan nappuloita painamalla. Näyttöosa muistuttaa puhelimen näyttöä.

Pistooli oli ladattuna löytöhetkellä. Poliisi edustaja kertoi, että tämä on ensimmäinen kerta kun tällainen ase on takavarikoitu ja että tämä kuvastaa kuinka kehittyneitä rikollisjärjestöt nykyaikana ovat. Ratsiassa takavarikoitiin myös kaksi tavallista käsiasetta, ammuksia, luotiliivejä, huumeita ja käteistä. Yksi 28-vuotias mies pidätettiin, muut ehtivät paeta paikalta.

Lähde: www.dailymail.co.uk

Edellinen artikkeliGooglen hotelli
Seuraava artikkeliX-ray Vision Camera Lens on linssi jolla näkee vaatteiden läpi

12 KOMMENTIT

 1. ”Poliisin edustaja kertoi, että tämä on ensimmäinen kerta kun tällainen ase on takavarikoitu ja että tämä kuvastaa kuinka kehittyneitä rikollisjärjestöt nykyaikana ovat.”

  Muistan, kun lentokentällä tarkastuspisteessä työskennellyt isoisäni kertoi joskus vuosia sitten, kuinka hän oli jo aikaisemmin kuullut kollegaltaan tällaisen aseen takavarikosta – Suomessa. Ehkä Italiassa on keksitty ottaa vanhat konstit käyttöön vasta nyt?

  Myös mm. luottokorttiveitsiä on tullut isoisällekin vastaan läpivalaisussa.

  Tällaiset aseet ovat hyvä esimerkki siitä, miten kekseliäs ihminen on yrittäessään saada hengen pois toiselta, varsinkin tietyissä piireissä.

 2. Mitenhän nuo luodit mahtaa liikkua ’puhelimen’ sisällä, että panokset saadaan ammuttua antennin kohdilta. Hylsyt ovat kuitenkin rivissä videon lopussakin.

 3. Niin olen mä tuon aseen esittelyn nähnyt tuubissa muistaakseni jo parivuotta sitten.

 4. Aseen kätkeminen ei vaadi nerokkuutta, vaan siinäpä meillä vasta nerokas ihminen joka malttaisi olla tarttumatta aseeseen kun tiukka paikka tulee eteen.
  Onko maailmassa paikkaa jossa voisi olla ihmisten kanssa turvallisessa vuorovaikutuksessa ilman että tarvitsee tutkia joka ikinen ihmisen mukanaan kantama esine, olisiko tälläinen alue esimerkiksi nudisti kylä jossa kaikki kulkisivat synnyinasussaan.
  Eikös Edgar Cayce ilmoittanut että jokaisen ihmisen teot, ajatukset ja tunteet rekisteröityvät akaasisiin päiväkirjoihin joista voidaan sitten jälkeenpäin tarkistaa ovatko ajatuksesi olleet puhtaat ja kostonhimoista vapaat.

 5. Mututuntumalla voin heittää että ampuessa luodit tulevat tuon puhelimen kuoresta läpi. Ei siinä mitään piippua ole. Eli ”kertakäyttöinen” ”itsepuolustustilanteeseen”.

 6. Tjoo, tuota luuria katsellessa tulee mieleen että ase on rakennettu aika monta vuotta sitten. Tuskinpa kukaan tuollaista halkoa tänä päivänä haluaisi kantaa, etenkään mafioso 🙂

  Kekseliäitä kavereita. Mielenkiintoista että siinä on enemmän kuin yksi piekkarin luoti ”rullassa”.

 7. Juu jossain noita erilaisia piilotettuja aseita oli esillä enemmänkin. Joku museo, en muista missä. Oli myös sateenvarjoja jotka laukeaa kerran, samoin kamera ja kiikarit ja jotain muitakin.

  Ihminen on siitä outo olento että käyttää valtavasti aikaa ajatustyötä ja rahaa keksiäkseen menetelmiä oman lajinsa mahdollisimman tehokkaaseen tappamiseen 🙁

 8. Wanha. Aliaksessahan oli saman lainen puhelin- pistooli? Muistaakseni siinä piti myös painaa numeroita 5, 6, 7, ja 8:saa.

Kommenttien lisääminen on estetty.