Työpisteen päivitys

Päivitin työpistettäni uudella Acer X243W -näytöllä. 24-tuumainen hienous on osoittautunut erittäin tasokkaaksi laitteeksi. Ainakin muutaman päivän kokemuksella. Läppärin näyttö toistaa erittäin hienosti harmaan sävyt. Nyt oikein ihmettelee webissä surffatessa, että ”oho, tuossakin oli harmaata eikä mustaa!” Acer-tietokoneen malli on 7520. Muistia 4 gigaa, kaksi kovalevyä, yhteensä 640 gigaa. Näyttö on 17-tuumainen. Läppäri on juuri sen kokoinen, että menee erillisessä laukussa vielä hyvin mukana.

Brotherin DCP-350C -värimustesuihku hoitaa skannauksen, tulostuksen ja kopioinnin. Kuvasta puuttuvat stereot, jotka huolehtivat äänentoistosta mm. videota leikatessa. Ainoa ongelma, joka on näin aluksi esiintynyt, on uuden näytön kirkkaus. Olen säätänyt näytöstä kirkkauden ja kontrastin minimille, mutta vieläkin hämärässä pidemmän aikaa työskentely käy silmiin. Tietääkö joku, kuinka näyttöä saisi himmeämmäksi ohjelmallisesti. Löytyykö joku valmis softa tms.?

Ja haluankin haastaa teidät, lukijamme, linkittämään kuvan omasta työpisteestänne tämän artikkelin kommenttiketjuun!