Tältä näyttää uusi Star Trek Enterprise

Kun puhutaan sen tason kultti-ilmiöstä kuten Star Trek, ovat ovat sarjan vannoutuneet fanit jatkuvasti syynäämässä sarjan uusien installaatioiden toteutusta ja näiden kanssa tehtyjä mahdollisia ”mokia”. Uusimman Star Trek elokuvan kohdalla ”fanitutka” on erityisen herkälllä, sillä tällä kertaa ollaan tekemässä uusintoa joillekin ihmisille lähes pyhästä, alkuperäisen tähtireen seikkailuista. Elokuvassa on siis mukana sellaisia ”epäjumalia”, kuten Kapteeni James T. Kirk, Mr. Spock ja tietenkin alkuperäinen Tähtireki NCC-1701 Enterprise.

Tässä siis kuvaa jouluksi toukokuussa teattereihin saapuvan elokuvan päätähdistä, eli tähtilaiva Enterpisestä, Spockista ja Kirkistä. Hyvältä näyttää ainakin allekirjoittaneesta! Teaser-traileri löytyy puolestaa katsottavaksi täältä

Elelkäähän kauan ja vauraasti!

Kautta: popwatch.ew.com

Mainos: Gadget friikkien oma digiboksi.