Minusta on mukava ajaa autolla etenkin keskustassa. Olen aina kohtelias ja annan tilaa, jos joku haluaa vaihtaa kaistaa. Kiitos myös, jos joku päästää eteensä kaistalleen. Kiittäminenhän suoritetaan heilauttamalla kättä etuistuinten välissä. No. Kerran sitten piti vaihtaa kaistaa ja vieressä antava auto antoi tilaa. Kiitin heilauttamalla kättä. Takapenkkimatkustaja kysyi, miksi näytin keskisormea taakse. Vahingossa. Nykyään olen tarkempi, että sormet ovat kiinni toisissaan.

Sekaannuksien välttämiseksi suosittelen hankkimaan tällaisen imukupeilla takaikkunaan kiinnitettävän elektroluminesenssilla toimivan käden. Käden merkin valita seitsemästä ja sen vaihtaa kätevästi kaukosäätimellä. Valmistaja listaa merkkien tarkoitukset: ”I love you, Hang Loose, Devil Horns, The Bird, Loser, Power and Peace”. Itse en ole varma, mikä mikin on. 39,99 dollaria. Kenties myös laiton Suomessa.

Lähde: www.perpetualkid.com

Edellinen artikkeliKuka väittää, että kylpyä ei voisi ottaa moottoripyöräillessä?
Seuraava artikkeliAevex Intelligent Heat -hansikkaat lämmittävät sieltä missä on kylmä

14 KOMMENTIT

 1. Voi elämän kevät, näen jo mielessäni amisten tulevan kevään kestosuosikin… Tosin pääsisivät halvemmalla jos vain liimaisivat keskaritarran takalasiin…

 2. Kiittäminenhän tapahtuu taakse olevalle autoilijalle vilkkuja väläyttämällä kumpaankin suuntaan..? =)

  Noo kai tästäkin on eri variaatioita

 3. Joskus olis tarvetta pyytää anteeksi jotain pikku töppäystä, mutta millaisella merkillä sen vois tehdä?

 4. @Wertti

  Ei pidä myöntää omia virheitään, näytä keskaria.

  …vai miten se oli? 🙂

 5. Niin no tottakai siinä pitää olla kaikki variaatiot. Noista sitten syttyy aina tietty alue.

 6. Laitonhan tuo on Suomessa. Auton peräpäässä ei saa olla mitään extra-valoja lain mukaan.

 7. Takana saa olla lisävaloja, edessä ei. Mutta tuo ”peace” merkki on väärinpäin? Kaksi sormea pystyssä ja kämmenen suunnalla näytetään niin se on peace, toisinpäinhän se taitaa olla sama asia kuin keskari? (http://gfx.aftonbladet.se/multimedia/archive/00244/NYHETER-26s02-boris_244856w.jpg)

  Peukkua en näe missään tai käsielettä että kaikki sormet ylhäällä. Itse ainakin kiitän nostamalla käden ylös taustapeilin eteen, kaikki sormet ylhäällä ja saatan vilkuttaa.

 8. Aikoinaan Tampereen seudulla kaupattiin kesätuotteena takalasin merkinantovälinettä, joka oli saanut nimen ”Viinikan vilauttaja”. Liekö maahantuojana ollut Tammer-tukku, joka oli Viinikan kaupunginosassa, jos jaksan oikein muistaa.

  Viinikan vilauttaja oli paksuhko mieshahmo, selkä takalasiin päin. Teleskooppiset ”pneumaattiset” käsivarret kannattelivat väljähköjä housuja. Kun kuljettaja istuimellaan puristi letkun päässä olevaa kumipalloa, niin vilauttaja pudotti housut kinttuihin.

  Tuningia, tuningia…

 9. isoveljen kaverilla oli heiluva keskari, on niitä pumpattaviakin joten tööttääjälle terveisiä peestä

 10. No kyllähän näilläkin ehkä pärjäisi, mutta minä olen kaivannut taakse sellaista näyttöä, missä olisi kanssa-autoilijoille tarkoitettuja viestejä, esim. VALOT!, Nopeusrajoitus!, Mitä roikkuu autosi alla? Takaluukusta? Ovesta? Vietän autossa 2 tuntia päivässä ja kyllähän siinä ehti nähdä yhtä jos toistakin…

Kommenttien lisääminen on estetty.