Uudessa kiinalaisessa kännykässä on Nokian kuoret, iPhonen käyttöliittymä sekä sisäänrakennettu videoprojektori

Kiinalaiset tuotekopioita harrastavat valmistajat ne eivät vaan lakkaa hämmästyttämättä. Yksi uusimmista kiinalaisista ”matkapuhelininnovaatioista” mallinimeltään N70 onnistuu todellakin loksauttamaan suun ammolleen. Puhelimen käyttöliittymä, joka on aikakin ulkoisesti kopioitu suoraan Applen iPhonesta, sekä kovasti Nokian puhelimia muistuttava kuoren muotoilu eivät sinällään ole mitään uutta kiinalaiselle puhelimelle. Sen sijaan puhelimen ominaisuuksiin kuuluva sisäänrakennettu pieni videotykki on jotakin totaalisen uutta matkapuhelimessa!

Matkapuhelimen VGA-resoluution erottelun tarjoava videoprojekori kykenee projisoimaan kuvia ja videota joko puhelimen oman mediasoittimen kautta tai sitten ulkoisesta lähteestä komponenttiliitännän kautta. Lisäksi puhelin tukee mm. Stereo bluetooth -profiileja ja kätkee kuoriinsa stereokaiuttimet.

Hintaa tällä ihmelaitteella on kiinasta tilattuna postikuluineen $345, eli sellaiset 280 euroa.

Viela kun ”kiinan pojat” saavat omat suunnitteluosastonsa vakavasti otettavaan kuntoon ja laatukontrollin kohdalleen, niin veikkaan että saamme pian nähdä tuolta idän ihmemaasta todellisia uutuustuotteita teknologiarintamalla. (ihmisoikeuksien ja ympäristöarvojen petraaminen olisi tietenkin myös plussaa)

Lähde: www.dealextreme.com