Pelimaailman hilavitkuttimista olemme tähän asti testailleet Hilavitkuttimessa lähinnä Sonyn pelikonsoleihin liittyviä pelejä sekä lisälaitteita. Eräissä lukijoissa asia on aiheuttanut närää ja jopa epäilyjä puolueellisuudesta on esitetty.

Jatkossa asiaan on joka tapauksessa luvassa parannusta. Toimitukseemme on nimittäin juuri saapunut uudenkarheat Xbox 360 sekä Nintendo Wii pelikoneet testikäyttöön. Testiraportteja on siis luvassa molempiin laitteisiin liittyen lähitulevaisuudessa! Otamme myös ilolla vaastaan ehdotuksia niin edellä mainittuihin pelilaitteisiiin, kuin vanhaan kunnon Pleikkari kolmoseenkin liittyvistä jutuista.

Molempien konsolilaitteiden ”laatikosta poisto”, eli unboksaus videoituna hypyn jälkeen.


Xbox 360 Value Pack laatikosta poisto from erkki kirjalainen on Vimeo.


Nintendo Wii Sports Pack paketista poisto from erkki kirjalainen on Vimeo.

n

{democracy:167}
Edellinen artikkeliDallasissa tiputettiin kadulle maailman suurin rantapallo
Seuraava artikkeliUudessa kiinalaisessa kännykässä on Nokian kuoret, iPhonen käyttöliittymä sekä sisäänrakennettu videoprojektori

11 KOMMENTIT

 1. Voisi ehkä kiinnostaa, jos olisi joku uusi tuote. Tässä ei nyt niinkään ole ideaa

 2. Eipä taida noin ”vanhojen” ja nähtyjen laitteiden unboksaus paljon kiinnostaa 😉 Mutta uusimpien hilavitkutinpakettien purku voisi olla kiinnostavaa.

 3. Jäi GameCube ohjainportit näyttämättä Wiissä. Ovat piilottaneet ovelasti ne konsolin päälle, luukun alle :<

 4. Tänään luukkuun tipahtaneessa mikrobitissäkin on samoja konsoleita testissä! Aihe on näin joulun lähestyessä todellakin ajankohtainen monille! Itsehän olette tasavertaisuutta parkuneet, nyt ei sitten kelpaakaan että testataan mitään muuta kuin ps3sia.. Minulta puuttuu pelikonsoli tällä hetkellä, mutta hankinta on ajankohtainen, joten kaikki vertailut ja testit ovat tervetulleita!

 5. liikesensori kannattaa kyllä laittaa tv:n tasalle.. jos sen laittaa tv:n päälle, niin joutuu tähtäilemään jokinverran liian ylös 🙂

 6. Kiinnostais jos laitteet ei ois niin he*vetin vanhoja…
  Ja vielä sellainen kysymys että mikäs tämä Xboxin ”Wlan-nappula” oli? 😀

 7. Oho missä haukkumis viestit? Ennen kun tulee niin lukekaa tämä:Wiin ohjaus on wiin erikoisuus. Ps3 erikoisuus on Hd ja Blu-ray toisto.
  Xbox 360 on halpa. Mikään konsoli ei haise.
  Kätevästi ton Wiin pakanneet! Kun vertaa Ps3 pakettiin. Xbox 360 kyl myös on hyvin pakattu. Virtajohdot vähän piilossa.

Kommenttien lisääminen on estetty.