Pelimaailman hilavitkuttimista olemme tähän asti testailleet Hilavitkuttimessa lähinnä Sonyn pelikonsoleihin liittyviä pelejä sekä lisälaitteita. Eräissä lukijoissa asia on aiheuttanut närää ja jopa epäilyjä puolueellisuudesta on esitetty.

Jatkossa asiaan on joka tapauksessa luvassa parannusta. Toimitukseemme on nimittäin juuri saapunut uudenkarheat Xbox 360 sekä Nintendo Wii pelikoneet testikäyttöön. Testiraportteja on siis luvassa molempiin laitteisiin liittyen lähitulevaisuudessa! Otamme myös ilolla vaastaan ehdotuksia niin edellä mainittuihin pelilaitteisiiin, kuin vanhaan kunnon Pleikkari kolmoseenkin liittyvistä jutuista.

Molempien konsolilaitteiden ”laatikosta poisto”, eli unboksaus videoituna hypyn jälkeen.


Xbox 360 Value Pack laatikosta poisto from erkki kirjalainen on Vimeo.


Nintendo Wii Sports Pack paketista poisto from erkki kirjalainen on Vimeo.

n

{democracy:167}
Edellinen artikkeliDallasissa tiputettiin kadulle maailman suurin rantapallo
Seuraava artikkeliUudessa kiinalaisessa kännykässä on Nokian kuoret, iPhonen käyttöliittymä sekä sisäänrakennettu videoprojektori