Carnival Cruise Lines -niminen yritys Dallasista päätti lähettää hakemuksen Guinnessin ennätysten kirjaan laittamalla kasaan maailman suurimman rantapallon. Pallon täytyi olla halkaisijaltaan vähintään 10 metriä ja materiaalina tuli olla perusrantapallo-muovi.

Pallo tiputettiin Elm Streetille, jossa odottaneet katsojat pomputtivat palloa katua pitkin. Yritys pääsi ennätysten kirjaan ja firma sai tv-aikaa. Lähteestä löytyy melko hypnoottinen video, josta tässä näkyvät stillitkin on otettu.

Lähde: www.nbcdfw.com

Edellinen artikkeliHedelmänmakuinen Liquid Smoking -juoma lupaa saman vaikutuksen kuin tupakka
Seuraava artikkeliXbox 360 ja Nintendo Wii ulos laatikosta!

18 KOMMENTIT

 1. Onkohan sisällä osaksi heliumia? Meinaan että muuten pallo kai painaisi aika lailla kun putoaa ihmisten päälle.

 2. Eka veikkaus olisi ollut, että kyse on Microsoftin Macinvastaisesta mainostempauksesta.

 3. Ei ois sanottu mitään tosta ja ruuhkaikana ois tiputettu kadulle niin kaikki ihmiset ois joutunu panikkiin 😀

 4. Olisi ollut hienompaa jos pallo olisi murskannut ihmiset ja palloon olisi jäänyt punainen verijälki. Olisi myös tullut uusi ennätys rantapallolla tappamisessa.

 5. Kaveri sai punaiset kun sanoi haluvansa punaisia palloja. ( Ja saikin paljon punaisia palloja ).

 6. 20-40kg massainen kappale ei huikeita g-voimia aiheuta. Maan vetovoima vaikuttaa tuollaiseen kappaleeseen suurin piirtein 190-390 Newtonin voimalla, eikä asemaenergiakaan huimasti sitä lisää (en kuitenkaan arvioi, koska pudotuskorkeutta ei mainita). Ilmanvastus hidastanee putoamista jonkin verran, eli pienentää kiihtyvyyttä ja siten myös voimaa, joka maan pinnan tasolla vaikuttaa. Ravistan hiasta, että viisi ihmistä riittää ottamaan pallon vastaan ilman vakavia vammoja.

  Sen verran pitää olla kielipoliisina, että kiinteät kappaleet putoavat eivätkä tipu. Väliä sillä on vain siksi, että toimittajien ja muiden suomen kieltä työkseen käyttävien ammattilaisten (ja sellaisiksi haluavien) pitäisi toimia kielen ilmaisukyvyn vaalijoina. Lihanleikkaajakaan ei lyö työvälinettään kiveen, jos tahtoo sen palvelevan ammattiaan parhaalla mahdollisella tavalla.

 7. Huutonetissä on myytävänä kuulemma suomen suurin golf-pallo.
  Näyttäs olevan suunnilleen samaa tasoa??
  G-voimia kuitenkin enemmän?? koska on tumpattu betoniperustuksille.

 8. kun hävittäjällä ampuu isoon ilmapalloon niin ilmapallo sanoo njiiiiiiiiii poks 😀

Kommenttien lisääminen on estetty.