Aevex on kehittänyt hansikkaat, jotka lämmittävät käsiä oikeasta paikasta. Hansikkaat eivät tarvitse erillistä akkua, vaan akku on ohuena taipuisana kerroksena kankaan välissä. Samoin lämmityselementit ja sensorit ovat piilossa hansikkaan sisällä. Intelligent Heat -järjestelmä hallitsee lämmitystä siten, että lämpöä lisätään siellä, missa on kylmä kohta. Tämä toiminto perustuu erityisen polymeerin toimintaan, joka kulkee kankaan sisällä.

Akut kestävät 800 latausta ja sen jälkeen hansikkaat voi lähettää Aevexille, joka huolehtii kierrätyksestä. Tuotteita tulee markkinoille kaksi eri mallia, PrimoVolta ja Red Savina, hinnoiltaan 259 ja 300 dollaria. Varmaankin ainakin vuorikiipeilijöiden keskuudessa kiinnostusta.

Lähteet: news.cnet.com, www.aevex.com

Edellinen artikkeliAnna käsimerkkejä auton takaikkunasta kaukosäätimellä
Seuraava artikkeliCartrider-ostoskärryn on suunnitellut Jaebeom Jeong