Oletko aina halunnut itsestäsi elävän kokoisen näköispatsaan? Vaikka et olisikaan merkkihenkilö, ei itsensä näköisen monumentin hankkiminen silti ole mahdotonta. Esimerkiksi tavaratalo nimeltään Neiman Marcus valmistaa elävän kokoisia näköispatsaita tilauksesta – Perinteisemmän pronssin sijasta valmistusmateriaalina on vieläpä kaikkien rakentelijoiden rakastama legopalikka!

Legopalikoista valmistettu näköispatsas ei valitettavasti kuitenkaan tarkoita edullisempaa hintaa. Neiman Marcucsen täysikokoisesta lego-ukkelista saa nimittäin pulittaa 60 000 dollaria, eli noin 40 tuhatta euroa.

Oman legukkelin (tai akkelin) voi tilata osoitteesta www.neimanmarcus.com

(kautta: www.neatorama.com)

Edellinen artikkeliMaailman ensimmäinen kahden käden elinsiirto onnistui
Seuraava artikkeliILoveScetch tuo 3D-skissailun uudelle tasolle