Vaikka ongelmia ei olisikaan, kannattaa silti katsoa varsin mainio EU:n kustantama kampanjamainos tupakointia vastaan.

Jos video on makuusi, niin tarkista myös Seuraava ”NicoClean” -kasvovoidetta esittelevä ”mainos”

Lisää ”hulvattomia” Nico-tuotteita osoitteessa nicomarket.com

Edellinen artikkeliFord esittelee MyKey-teknologian nuorten kuskien turvallisuuden parantamiseksi
Seuraava artikkeliBullet-proof Handkerchief -nenäliina kevlarista

14 KOMMENTIT

 1. hohoh. vaan kuka tätäkin rahoittaa? minä, eu:n veronmaksajana. enkä edes tupakoi.

 2. Onhan tuosta mainostamiseta myös hyötyä tupakoimattomille. Vähentyy savu ympärillä.

 3. No onneksi tämä ei ole huonoin asia mihin on meidän veronmaksajien rahoja käytetty..

  Mutta joo, en kyl jaksa uskoa että tälläinen mainos saa ketään tupakasta luopumaan.. Eiköhän kaikki röökiä polttavat kumminkin tiedä jo kyseisen rullan vaikutukset ja silti jatkavat polttelua..

  Onko kukaan muutes ikinä ajatellut, kun paljon valtio tekee röökillä rahaa, verojen muodossa.. kyseisessä tuotteessa kun on kumminkin vero ja kulutus kohdillaan..

  Mut ei.. Ei muuta kun tupakat roskiin ja sitä rataa makuaistikin palautuu, siitä ei sit tiedä onko se hyvä vai huono asia =)

 4. Tupakointi on erittäin hyvä asia just ton verotuksen takia ja sit kans ku tupakasta saadut sairaudet yleensä tappaa kuitenki kohtuu nopee, ni ei tartte näiden henkilöiden hoidoista niin paljoo maksaa.

 5. Suksikaa kuuseen niiden verojenne kanssa.
  Suomi makso EU:lle vähemmän ku 80c per/henkilö (vuonna 2007).
  Kauhistelkaa nyt sitä kuinka teijän rahoja on käytetty väärin ja ajatelkaa kuinka vähän niistä teidän 80c on oikesti menny tähän mainokseen.

 6. Vähän tahtoisin tollasen kasvovoiteen! 😀
  Ihme ettei ihmiset tajuu et nää on vitsejä.. o_o tai no pikemminkin varoituksia..

 7. ”Tupakointi on erittäin hyvä asia just ton verotuksen takia ja sit kans ku tupakasta saadut sairaudet yleensä tappaa kuitenki kohtuu nopee, ni ei tartte näiden henkilöiden hoidoista niin paljoo maksaa.”

  ah, kun ajoittain löytää näitä vallan riemastuttavia ja mielikuvitusta hyväileviä, älyn palolla ja tieteellisellä nokkeluudella varustettuja kommentaatteja!

 8. “Tupakointi on erittäin hyvä asia just ton verotuksen takia ja sit kans ku tupakasta saadut sairaudet yleensä tappaa kuitenki kohtuu nopee, ni ei tartte näiden henkilöiden hoidoista niin paljoo maksaa.”

  En voi sanoin kuvailla kommentin typeryyttä, mutta mietipä ihan hetki sitä kuinka kalliiks tulee sairaalalle (eli valtiolle) kaikki tupakoivien terveysongelmat. Mietipä sellaista tilannetta, kun joku potilas kärsii aggressiivisesta keuhkosyövästä, jonka vuoksi on työkyvytön ja elää viimeiset 2-10 vuotta sairaalan hengityskoneessa.

  Vaikka valtio saa tupakasta veroa, ei se silti kata sairaalakuluja.

 9. On muuten ihan fakta, että tupakoijista, kuten ylipainoisistakin, on vähemmän kuluja julkiselle terveydenhuollolle kuin meistä muista, juurikin sen takia kun tuppaavat kuolemaan nuorena ja siististi, eivätkä vaadi mitään sen kummempia vuosia kestaviä laitoshoitoja. Tälle löytyy lähdekin jostain Tiede-lehden numerosta, jos joku jaksaa kaivaa. Eri asia sitten on, onko tällainen koulkaa nuorena ja tuottakaa vähän kuluja – ajattelu yleisesti hyväksyttävää ja käykö se minään argumenttina tupakoinnin puolesta.

  Mutta ei, en minä tupakointia kannata, ihan perseestä on kyseinen tuote. Ja erityisesti tuo ensimmäinen NicoCalm-mainos on hyvä, muut on vähän väsähtäneitä. Luulen kyllä, että tällaisilla tempauksilla on ihan oikeasti jonkinlaista vaikutusta tupakoijiin, ei sillä, etteikö heistä suurin osa terveyshaittoja tuntisi, mutta juuri tälläinen tupakoinnin mollaaminen ja noloon valoon laittaminen toimii varmasti – kuvitelkaa vaikka tilanne, jossa katsotte kaverien, joista yksi tupakoi, kanssa televisiota, kun tällainen mainos tulee. Kaikki nauraa sille yhteen ääneen, ja voi olla, että porukan tupakoija on vähän aikaa melko hiljaa, ja varmasti paine lopettamista kohtaan nousee.

  Sain tyttöystävän lopettamaan viime kesänä, ladottuani tarpeeksi syitä miksi niin kannattaisi tehdä. Paras keksimäni mielestäni oli:

  ”Kumpi on parempaa, tupaka vai seksi?”

  ”Entä kummasta luopuminen kahdeksi viikoksi olisi vaikeampaa?”

  Sai mokoman myöntämään, että ehkä hänellä oli ongelma ja niin edespäin.

Kommenttien lisääminen on estetty.