Scruli Recht on suunnitellut tämän luodinkestävän kevlar-nenäliinan ”siveettömälle idealistille, joka elää tyylikkäästi vaaran keskellä”. Kuten kaikille tuttu agenttimme 007 siis. Taskusuojaa tehdään 10 kappaletta numeroituina ”i/x” – ”x/x”. Ninjakeikarin kannattaa ottaa yhteyttä pian Islantilaiseen Liborius-putiikkiin.

Valmistaja tai suunnittelija ei ota vastuuta siitä, pelastaako liina hengen. Kenties jos tuo liina on sydämen edessä, kun luoti tulee sivulta, niin hieman vähemmän syntyy tuhoa. Tai sitten liina suhahtaa luodin mukaan ihon alle. Mitäs luulette?

Lähde: www.srulirecht.com

Edellinen artikkeliNicoCalm on uusi apu ei toivottuja erektioita vastaan!
Seuraava artikkeliKäsimerkkikynttilät kummastuttavat positiivisesti

9 KOMMENTIT

  1. Mielenkiintoinen idea, mutta olen Kka:n kanssa samaa mieltä, että ainakaan sydämeen tähdättyjä luoteja liina ei rintatastkuun sijoitettuna pysäytä… Muuten kyllä tykkään ajatuksesta – varsinaisesti nenäliinan tehtäviinhän taskuliinaa ei ole käytetty vuosikymmeniin.

  2. Hyötyarvo on 0. Joku huippusuunnittelijahan (ei nyt muista tarkemmin) tekee luodinkestäviä pikkutakkeja, jos tarvetta on..

  3. ”….islantilaiseen Liborius-putiikkiin….”

    Islantilaisille pankkiireille tämä on varmaankin suunniteltu…

  4. Luodin saaminen toho rintaan onkin erittäin suuri mahdollisuus myös. Ainakin täällä päin maailmaa, mutta ehkä ne jossain levottomimmilla alueilla pysyy sisällä tai sitten niil on jotku luotiliivit tms. Kyllähän toi ”kuulostaa” ”siistiltä”….

  5. eiköhän luoti vie noin pienen pinta-alan mukanaan. Itse en ainakaan testaisi 🙂

  6. no ei tuossa ole pinta-alalla mitään merkitystä. saman pinta-alan se luoti ottaa liiveistäkin. Paksuus ja tiiveys tuossa on ongelmana mutta jos luoti ei läpäise nenäliinaa niin ei mene niin syvälle kun menisi ilman sitä. ja jos liina menee perässä sisään niin ompa helpompi vetää takaisin ulos liinan avulla 😀

Kommenttien lisääminen on estetty.