Ultimate Matrix -kokoelma saapuu Blu-raylle prameassa Nebuchadnezzar -pakkauksessa

Teräväpiirto-DVD -formaattisodan päätyttyä, monet aiemmin ainoastaan HD-DVD formaatissa saatavilla olleet teräväpiirtoelokuvat ovat alkaneet pikku hiljaa ilmestymään kauppoihin myös Blu-ray -muodossa. Pian myyntiin saapuvan Matrix-trilogian Blu-ray versio julkaistaan Japanissa ”tavallisen version” ohella myös rajoitettuna, seitsemän levyn erikoiskokoelmana. Kolmen Matrix-elokuvan ohella pakkaus pitää sisällään Animatrix-animaatioelokuvat niin ikään teräväpiirtoformaatissa sekä kolme levyllistä extroja tavallisilla DVD-levyillä. Merkillepantavinta kokoelmassa on kuitenkin tämän pakkaus, sillä elokuvalevyt löytyvät noin 60 senttiä pitkän muovisen Nebuchadnezzar -aluksen sisältä.

Hintaa kokonaisuudella on noin 260 euroa – mutta mitäpä todellinen Matrix-kerälijä ei olisi valmis maksamaan tällaisesta herkusta.

Mainos: Pelaatko pokeria? ota rahaa ota rakeback sopimus.

Kautta: www.ohgizmo.com