Teräväpiirto-DVD -formaattisodan päätyttyä, monet aiemmin ainoastaan HD-DVD formaatissa saatavilla olleet teräväpiirtoelokuvat ovat alkaneet pikku hiljaa ilmestymään kauppoihin myös Blu-ray -muodossa. Pian myyntiin saapuvan Matrix-trilogian Blu-ray versio julkaistaan Japanissa ”tavallisen version” ohella myös rajoitettuna, seitsemän levyn erikoiskokoelmana. Kolmen Matrix-elokuvan ohella pakkaus pitää sisällään Animatrix-animaatioelokuvat niin ikään teräväpiirtoformaatissa sekä kolme levyllistä extroja tavallisilla DVD-levyillä. Merkillepantavinta kokoelmassa on kuitenkin tämän pakkaus, sillä elokuvalevyt löytyvät noin 60 senttiä pitkän muovisen Nebuchadnezzar -aluksen sisältä.

Hintaa kokonaisuudella on noin 260 euroa – mutta mitäpä todellinen Matrix-kerälijä ei olisi valmis maksamaan tällaisesta herkusta.

Mainos: Pelaatko pokeria? ota rahaa ota rakeback sopimus.

Kautta: www.ohgizmo.com

Edellinen artikkeliOmalaatuisia ”My Little Pony” modauksia
Seuraava artikkeliSri Lanka aikoo kasvattaa marihuanaa lääketarkoituksiin

6 KOMMENTIT

  1. Aika ruma omasta mielestä, mutta kai joku tykkää Nebuchadnezzar -aluksista :DD

  2. Aivan suunnattoman H-I-A-N-O!!! Edustaa upeasti Matrixin visuaalista maailmaa. 🙂 Ja on paljon tyylikkäämpi ratkaisu, kuin se 10 DVD-kokoelma, jota myytiin läpinäkyvässä akryyli-boksissa kumiukko-Neon kera. 😉

  3. Njaa, eipä niissä jatko-osissa kyllä mitään ultimaattista ole vaikka eka leffoista vielä viehättikin. Enkä kyllä kehtais tuommoista hyllyssäni pitää.

  4. Uskonnollista, Filosofista ja Poliittista taidetta tuo kokonaisuus. Itsellä se aiempi kymmenen dvd:boxi. Parempaa kantaaottavaa kokonaisuutta saa hakea. Erityisesti Animatrix on noista opettavaisin ja paras.

  5. vähänkö hieno
    vieläkun löytyis Star Wars elokuvat tollee mutta Death star:in sisältä

Kommenttien lisääminen on estetty.