Viimeksi kyseltiin mikä olisi sopiva hinta 0,33 litran kolmosoluelle, siiderille tai lonkerolle. Vastauksia tuli runsaasti, yli 2300 kappaletta. Kiitos vastanneille! Melko yllättäen 22 prosenttia äänestäneistä hinnoittelisi perusalkoholijuoman 20 sentin hintaiseksi!

Mitäköhän tapahtuisi, jos tämä toteutuisi. Kenties alkoholismi kasvaisi. Mutta toisaalta ehkä se jatkuva kittaaminenkin kävisi tylsäksi ja juominen loppuisi parin vuoden päästä. Tuskin tulemme kuitenkaan tätä tulosta näkemään. Vaikka kyllähän se pullo jossain päin maailma varmasti tuolla hinnalla irtoaakin.

Joka tapauksessa yhteensä 79 prosenttia hinnoittelisi juoman yhteen euroon tai alle, mikä on mielestäni aika suuri määrä. 13 prosenttia laittaisi hinnaksi yli 1,6. Mutta se joskus kyllä ihmetyttää, että miksi limsa on kalliimpaa kuin kalja! Ainakin puolen litran pullot.

  • 22% – 0,2e
  • 19% – 1,0e
  • 17% – 0,6e
  • 14% – 0,8e
  • 13% – yli 1,6e
  • 7% – 0,4e
  • 4% – Ei kommenttia
  • 2% – 1,2e
  • 1% – 1,4e
  • 1% – 1,6e

WorldPublicOpinion.org teki tämän lähes saman kyselyn kesällä 2008 16063 henkilölle muualla kuin USAssa. Oheisessa grafiikassa näkyy kyseisen kyselyn tulokset. Lisää tietoa 9/11-kyselyistä löytyy mm. Wikipediasta. Mitä mieltä sinä olet?

n

{democracy:158}
Edellinen artikkeliAmerikan parhaassa vessassa otetaan hääkuvia ja pidetään neuvotteluja
Seuraava artikkeliTVkaista.fi testissä – kuinka toimii tallentava digiboksi netissä?