Cintas Corporation järjesti seitsemättä kertaa äänestyksen Amerikan parhaasta vessasta. Eniten ääniä sai Nashvillessä, Tennesseessä sijaitsevan viiden tähden Hermitage Hotellin ”lepohuone”. Viisi finalistia valittiin erinomaisen hygienian, tyylin ja käyttäjäystävällisyyden perusteella.

Palkittu miesten vessa sijaitsee hotellin baarin yhteydessä. Art Deco -tyylinsä huone sai vuoden 1930 uusimisen yhteydessä. Kaakelit ovat limen ja mustan yhdistelmää. Vessassa on kahden istuttava kengänkiillotusasema. Tilassa on kuvattu musiikkivideoita, pidetty bisneskokouksia ja poliittisia neuvotteluja. Myös kuvattu hääkuvia on vessassa kuvattu.

Entä Suomessa. Missä on paras WC?

Lähde: www.bestrestroom.com

Edellinen artikkeliGOGO Log Radio, sahaa itsellesi pätkä radiota
Seuraava artikkeliViikkokysely: Mikä taho oli 9/11 -iskujen takana?

13 KOMMENTIT

  1. Vaikka Helsingissä asunkin, voin sanoa että Tupoksen ABC:n vessoissa tosiaan on kaikenlaista tarinaa seinissä. Tosin ei sitä parhaaksi voi sanoa, sen verta sotkusta siellä on.

  2. Tavastian vessaan kun astuu ensimmäistä kertaa niin on hämmästys aikamoinen. Tarinoita on vuosi toisensa jälkeen kirjoiteltu seinille ja kaakeloinnit vielä mustia!

  3. ”Myös kuvattu hääkuvia on vessassa kuvattu.” ??

    Onhan tuo toki aika persoonallinen paikka pitää kokouksia ja oteskella hääkuvia :/

  4. Helsingin Lux -klubilla on hieno ”kusilaari”, lattialla virtaava puro johon saa kusta.. Myös Klaus kurki hotellin yhteydessä olevan, Ahjo klubin vessa on hieno ja siisti!!

  5. Helsinki-Rovaniemi yöjunan vessa on myös melkoinen kokemus, etenkin sen jälkeen kun ravintolavaunu on jo suljettu..

  6. Jos vessoissa on tuommoiset ritiläovet, en todellakaan arvostaisi sitä maailman parhaaksi. Kaikki epämiellyttävät äänet kantautuvat ulos huussista muiden kuultavaksi, joten istunnosta tulee kiusallinen. Kunnon ääni- (ei haju-) eristetty koppi niin meikältä tulee pojot! 😉

    Muutenkin näyttävät istuimet olevan epämiellyttävän alhaalla pitkille ihmisille.

Kommenttien lisääminen on estetty.