Näyttäisi siltä, että iPhonen softaversio mallia 2.1 on juuri ilmestynyt iTunesiin ladattavaksi. Parannusten listalta löytyy Applen oman ilmoituksen mukaan seuraavaa:

iPhone version 2.1 contains many bug fixes and improvements, including the following:

 • decrease in call set-up failures and call drops
 • significantly improved battery life for most users
 • dramatically reduced time to backup to iTunes
 • mproved email reliability, notably fetching email from POP and Exchange accounts
 • faster installation of 3rd party applications
 • fixed bugs causing hangs and crashes if you have lots of 3rd party applications
 • improved performance in text messaging
 • faster loading and searching of contacts
 • improved accuracy of the 3G signal strength display
 • repeat alert up to two additional times for incoming text messages
 • option to wipe data after ten failed passcode attempts
 • Genius playlist creation

Ei siis näy listalla parannusta GPS-toiminnallisuuksiin tai esimerkiksi ”kopioi-liitä” toiminnallisuutta. Katsotaan miltä puhelin näyttää, kun uusi versio on saatu asennettua puhelimelle…

Edellinen artikkeliSharp LED-katuvalot toimivat aurinkoenergialla ja reagoivat maanjäristyksiin
Seuraava artikkeliEnglantilaiset kaksossisarukset joutunevat aloittamaan koulun eri vuosina

10 KOMMENTIT

 1. Mitä on tämä jatkuva Apple-hössötys? Miksei muiden firmojen tuotteiden softapäivitykset ylitä uutiskynnystä? iPhone on kuitenkin vain hyvin marginaalinen tuote moneen muuhun nähden. Ymmärrän, että fanitetaan jotain bändiä tai palloilujoukkuetta, mutta että jollakin yhtiölläkin on faninsa. LOL! No jos yhtiöfanituksesta tulee laajempikin ilmiö, niin itse ryhdyn fanittamaan Kemiraa. Puljun nurmikon syyslannoite on kuitenkin niin ylivoimainen tuote omassa genressään.

 2. NOX: Juuri näin! Kannatan sitä, että kirjoitat omassa blogissasi asioista, jotka itse koet kiinnostavaksi, ja esimerkiksi tuotteista, joita itse käytät! Näin minäkin teen.

  Sitten vaan odottelemaan kommentteja malliin; ”Miksi käytät pelloillasi ainoastaan Kemiran lantaa SAIRASTA SUOSIMISTA. VAADIN, että juttuja tulee jatkossa vähintään yhtä paljon hevosenpaskalla lannoittamisesta. TÄMÄ ON VÄÄRIN!”

 3. Piti ihan ensimmäistä kertaa kommentoida näitä Hilavitkuttimen loistavia artikkeita. Pisti nimittäin aika pahasti silmään tuo päivityslistan ensimmäinen kohta:
  ”decrease in call set-up failures and call drops”

  En tiedä ymmärsinkö oikein, mutta tarkoittaako tämä sitä että iPhonelle on ihan normaalia, että se katkoo puheluita tai ei suostu yhdistämään niitä. Jos näin on, niin jotenkin voisi kuvitella, että kun kyseessä kuitenkin on puhelin (korjatkaa jos olen väärässä), tuollaista ongelmaa ei alunperinkään olisi ollut.

  Ainakin olisi kuvitellut, että ongelmien vähentämisen sijasta olisi tapeltu asian kanssa, niin pitkään, että ne puhelut alkaa yhdistyä ihan joka kerta.

 4. ^^ Niin tosiaan sana decrease antaisi ymmärtää että osa ongelmista on edelleen tallella 🙁

 5. Itse en ole iPhonea juuri tuosta syystä hankkinut, kun tutulta kuullut että välillä täytyy iLuuri bootata jotta puhelut kuuluisivat puolin ja toisin. Ja NOX puhuu täyttä asiaa, alkaa itselläkin keittämään yli iPhonen ylimitoitettu hypettäminen, joka paikassa iPhone sitä iPhone tätä. Tavallisista tapahtumista tehdään ”kiinnostavia” uutisia kunhan vain iPhonen saa mainittua jossain kohtaa tekstiä. Ei sillä, että vitkuttimessa tämä buumi niinkään vielä näkyisi mutta muualla kyllä.

 6. hmm… en ole apple fani, en koskaan ole omistanut apple tuotetta ja ainoa mäkki jota olen joskus oikeasti käyttänyt on se vanha lintupönttö mallinen.

  minua ei uutisointi applen tuotteista sinänsä haittaa, sillä olen kyllä kiinnostunut heidän tuotteistaan ja jopa himoinnut paljon puhuttua iPhonesta, mutta se että joku alkaa whineemään jonkun hilavitkuttimen puolueellisuudesta ja tietyn tuotemerkin suosimisesta nostaa minulle mieleen vain yhden kysymyksen: miksi käyt edelleen tällä sivustolla jos asia on sinulle niin ylitsepääsemätön? onhan maailmassa vastaavia sivustoja muitakin, on ainakin jos osaa yhtään kieliä.

 7. -fixed bugs causing hangs and crashes if you have lots of 3rd party applications

  Tuon parannuksen huomasin ensimmäisenä. Nyt voi isompiakin asennuksia tehdä suoraan puhelimella, kun aikaisemmin asennukset jumiutuivat ja ne joutui saattamaan loppuun tietokoneen iTunesin avulla.

  -repeat alert up to two additional times for incoming text messages

  Em. ominaisuutta en oikein ymmärrä. Onko se kytkettävä erikseen päälle ja jos on niin mistä se kytketään.

 8. Ehkä esim. NOXin kommentti on vain yritys saada hilavitkuttimesta enemmän hänelle sopiva sivusto. Eli ehdotus. Huonosti puettu sellainen.

  En ole varma, mutta kai kävijämäärä vaikuttaa kuinka paljon näistä kaikista mainoksista hilavitkuttimessa saa rahaa. Ja kai ne rahat menevät Erkille, joten rahallisesti ehdotusten kuunteleminen on rahallisesti kannattatavaa.

  Se nyt taas on töysin Erkistä kiinni haluaako se siltikään kuunnella ehdotuksia. Tuskin tässä nyt kuitenkaan hirmusummista puhutaan. Ja hyvä vain tehdä ja kirjoittaa siitä mitä itse haluaa.

  Jotain tuli nyt sitten tännekin kirjoitettua.. En muuten omista Applen tuotteita, vaikkakin Iphone kiinnostaa vähäsen.

 9. iLuurin toimivuudesta sen verran että paremmin tämä (wanaha 2G-malli) on toiminut kuin yksikään aiemmin omistamistani Nokialaisista. Ja Noksuja on sentään ollut käytössä jo vuodesta ’96 lähtien.

  Jokin tässä puhelimessa on tehty kyllä oikein. Pöydällä on iHöpöttimen vieressä E90 mutta eipä siihen tule kahdestikaan pistettyä sähköjä. E90 menee lähinnä kategoriaan ”kiva lelu” mutta kun töitäkin pitäisi tehdä niin iPluuri lähtee mukaan.

  Ja ei, muuten minusta ei ole Applen fanipojaksi. PC ei häviä työpöydältä mihinkään ja erillisiä MP3-soittimia ei tarvitse.

 10. Tavallaan tietenkin imartelevaa, että niin monelle tuntuu olevan sydämen asia, että minkä aiheen juttuja tänne kirjoitellaan. Kuten olen jo aiemminkin maininnut, jutut tänne valitaan kuitenkin ”fiilispohjalta” kirjoittajien oman mieltymyksen mukaan. Tämä tulee olemaan linja myös jatkossa. Toki jutut, joiden ympärille syntyy paljon kiinnostavaa keskustelua inspiroivat kirjoittamaan aiheesta myös myöhemmin lisää.

  Nämä juttuihin liittyvät kommentit on kuitenkin tarkoitettu jutun aiheena olevasta asiasta kesustelemiseen. Se, jos joku juttu ei juuri sinua kiinnosta, niin kehotan antamaan mielestäsi soveliaan määrän tähtiä jutun arviointikohdassa. Vaihtoehtoisesti mielipiteitä aiheesta voi jakaa sivujen keskustelupalstalla osoitteessa http://www.hilavitkutin.com/keskustelufoorumi/hilavitkutincom-verkkosivuihin-liittyva-keskustelu/page-1/. Sivujen ylläpito seuraa kyllä täällä käytyä keskusteluja ja kuuntelee hyviä mielipiteitä. Varmasti myös ne lukijat, joiden lähellä sydäntä aihe on, tekevät samoin.

  Apple-, tai muu aihe -negatiivisia kommentteja ei siis poisteta myöskään juttujen yhteydestä. Sen sijaan kommentit, joiden sisältö on, että ”mua ei kiinnosta” tai että ”miksi tästä kirjoitetaan täällä” poistetaan, ellei näissä ole muuta järkevää sisältöä itse aiheeseen liittyen. Tämä ihan sen vuoksi, että saataisiin pidettyä joku taso keskustelussa yllä niitä lukijoita varten, joita kiinnostaa myös itse aiheesta keskusteleminen. Tämä siis tästä.

  Niin – ja jos löytyy halukkaita kirjoittajia kirjoittamaan Hilavitkuttimeen omista kiinnostuksensa kohteista, niin viestiä vaan tänne suuntaan!

Kommenttien lisääminen on estetty.