Sattuipa niin, että allekirjoittaneelle tarjoutui menneellä viikolla tilaisuus päästä kokeilemaan vesihiihtoa  ensimmäistä kertaa ns. ”vaijerihissin” perässä. Ideana hommassa siis on, että veneen takana hiihtämisen sijaan veden pinnalla liu’utaan hiihtohissin tyyliin toteutetun vaijeriradan perässä. Ainakin tässä tapauksessa vaijerihissi oli rakennettu koko lammen ympäri, joten menosta sai nauttia useamman kierroksen kerrallaan, mikäli näppivoimat ja tasapaino antoivat myöten. Matkaan lähtö tapahtui lammen reunalle rakennetulta laiturilta.

Videota ja lisää kuvia kokemuksesta hypyn jälkeen!

Kokeilemamme hiihtopaikka sijaitsi Gundelfingen -nimisessä paikassa, eteläisessä Saksassa. Hintaa huvilla on 21 euroa / 2 tuntia sisältäen vesisukset. Lisähinnasta päälleen saa märkäpuvun ja alleen vaikkapa wakeboardin. Hauskaa hommaa, jota voi ehdottomasti suositella kaikille vauhdikkaista urheilulajeista pitäville!

Koskakohan saisimme suomeen vastaavan härvelin ja mistä ranta tätä varten?

Vesihiihtopaikan kotisivut löytyvät osoitteesta www.wasserski-gundelfingen.de

(Videon taustalla pauhaa Nine Inch Nails kappaleellaan ”Discipline”)

Edellinen artikkeliLadattava pöytälamppu, jonka jalaksi käy mikä tahansa viinilasi
Seuraava artikkeliMaailman suurin hiukkaskiihdytin LHC, eli ”Large Hadron Collider” käynnistetään huomenna