Tämä nokkelasti nimetty ”Fish ’n Flush” -akvaarion ja vessanpöntön yhdistelmä ei valmistajansa mukaan ole pelkkä käyttöesine, vaan myöskin omistajaan kertova ”fashion statement”.

Sana ”turhake” tulee allekirjoittaneelle mieleen, mutta ehkäpä tästäkin irtoaa iloa jollekin. Hintaa kapineella on Amerikan ihmemaassa $299.

Lähde: www.fishnflush.com

Edellinen artikkeliCasio Exilim EX-Z300 ja EX-Z250 digipokkarit ovat varustettu sisäänrakennetulla photoshoppauksella
Seuraava artikkeliItse tehty jalustatuuletin

9 KOMMENTIT

 1. siis tuossa on sellainen väliseinä. fisut ulkoseinässä ja paskavesi sisemmässä.

 2. Paljonko tohon mahtuu huuhteluvettä? Eiks Suomessa oo aika tiukat säädökset, että kuinka paljon pitää kaataa vettä per pökäle?

  nim. tähän asti perustellut lapsille, ettei meillä mahdu akvaario mihinkään

 3. Nuha: Suomessa ei huuhdella pönttöä paskavedellä vaan ihan juomakelpoisella vedellä, mutta pointti selvä kuitenkin: kaloille eri säiliö.

  Sinänsä tuo ihan hassun hauska idea mutta kyllä on ruma pönttö. En ikinä haluaisi noin rumaa pönttöä vessaanil

 4. Aika sääli jos akvaariota ihastellaan vain ns. vettä heittäessä. Turhaanhan se menee, kun oikealla sijoittamisella fisut voisivat kruunata olohuoneen tai muuta vastaavaa.

 5. puhumattakaan siitä, että tuo säiliö ei sovellu eläimen asumukseksi. akvaarion minimikoko mille tahansa kaloille on 15 litraa, ton pänikän tilavuus jää alle 8,5 litran.

 6. ”akvaarion minimikoko mille tahansa kaloille on 15 litraa, ton pänikän tilavuus jää alle 8,5 litran.”
  Mistä tuon 15 litraa keksit? Ei sellaista lukua ainakaan eläinsuojelulaki mainitse. Suomen eläinsuojelulain suositus on, ettei mitään kalaa pidetä pysyvästi alle 40-litraisessa. Kyseessä on siis suositus, joten senkään alittamisesta ei voida suoraan rankaista. Kuvassa näkyville kultakaloille vettä saisi kuitenkin olla ainakin 350 litraa.

Kommenttien lisääminen on estetty.