Tämän kerran viikkokysely venähti kuukauden mittaiseksi. Ja ääniäkin kertyi lähes 3500 kappaletta. Kyselimme, mikä olisi sopiva hinta 95 oktaanin bensiinille. Enemmistö eli 34 prosenttia vastaajista määrittäisi sopivaksi hinnaksi yhden euron. Siinä mentäisiin sellainen kymmenen vuotta ajassa taaksepäin.

Vastaajista 28 prosenttia toivoisi hinnaksi alle 80 senttiä. Onnistuisikohan? Mistäs sitten saataisiin verotulot mm. teiden korjaamiseen… 15 prosenttia kelpuuttaisi 1,2 euron hinnan. Melko yllättäen 11 prosenttia vastaajista suosittelisi yli kahden euron hintaa bensiinin hinnaksi. Näiden joukossa ei liene kovinkaan monta autoilijaa.

  • 34% – 1,0 e
  • 28% – alle 0,8 e
  • 15% – 1,2 e
  • 11% – yli 2,0 e
  • 7% – 0,8 e
  • 3% – 1,4 e
  • 1% – 2,0 e
  • 1% – 1,6 e
  • 0% – 1,8 e

Hintakyselyt näyttävät kiehtovan äänestäjiämme. Näin kesän jälkeen tai ainakin kesän lopputunnelmissa voi kaivella lompakon pohjaa ja katsella kuinka paljon kesäjuomat verottivat tiliä. Jos te saisitte päättää, niin:

n

{democracy:153}
Edellinen artikkeliDubai Ziggurat tulee olemaan miljoonan ihmisen asuttama pyramidi
Seuraava artikkeliParhaat ilmaiset hyötysovellukset iPhone App Storessa