Jo viime kuussa huhuttiin Sonyn pian julkistavan uuden version PSP-käsikonsolistaan, joka tulisi kantamaan mallinimeä PSP-3000. Huhut pitivät paikkansa, sill suositun konsolin uusi versio on juuri virallisesti julkistettu. Mitään mullistavia uutuuksia konsolin uusi malli ei kuitenkaan tuo, sillä ainoana varsinaisena uutena ominaisuutena laite saa sisäänrakennetun mikrofonin, joka mahdollistaa esimerkiksi Skype-puhelut ilman erillistä kuulokemikrofonia. Lisäksi Sony lupaa uuden version näytön olevan aikaisia versioita paremmin päivänvalossa luettava.

Otaksuttavissa on myöskin, että laitteen sisuskaluja on tekniikan kehittyessa vaihdettu entistä edullisempiin. Toivokaamme siis, että tämä tietää myöskin alennusta konsolin jälleenmyyntihintaan.

Mainos: Sony PSP 3000 ja FIFA 09 hintaan 145 euroa!

Lähde: www.displayblog.com

Edellinen artikkeliSony esitteli langattoman mininäppiksen Playstation 3 -ohjaimen kaveriksi
Seuraava artikkeliJoel Waul kehittelee maailman suurinta kuminauhapalloa

7 KOMMENTIT

  1. Jaa, mahtaakohan yksi uusi ominaisuus olla hiukan vaikeampi modaaminen kotipolttoisia varten….

  2. Jarska: jaa-paha mennä sanomaan tuohon. Toisaalta luin jokin aika sitten, että Sonyn johdossa olisi mietitty, että kuinka saataisiin PSP-”homebrew” yhteisöä aktivoitua jälleen.

    Sonyn kannalta PSP:n ongelma on tunnetusti kuitenkin pelipiratismi. Käsittääkseni konsolille myytävien pelien määrä on edelleenkin todella alhainen siihen nähden kuinka paljon itse laitteita myydään. Tämän siis voisi tulkita siten, että suuri osa konsoleista häkätään tukemaan torrenteista ladattuja pelejä. Sony siis tuskin on tilanteeseen tyytyväinen.

  3. Tosissaan olis voinu laittaa kaksoistatit ja vaikkapa mikrofoni ja kaiutin sopivalle kohtaa niin, että sillä voi puhua skypessä niinkuin tavallisella puhelimella. Kuvasta ei tosin näe onko siinä jo…

  4. minä luulin että sille olisi ollut kosketusnäyttö mutta se on ihan sama kuin psp slim vain että siinä on microfoni

Comments are closed.