Verkon ylitse kavereita vastaan pelattavat konsolipelit edellyttävät usein erillistä näppäimistöä tehokasta pelinsisäistä kommunikointia varten. Koska bluetooth-näppis sylissä ja peliohjain saman aikaisesti kourassa on suhteellisen hankala meuhkata, niin Sony on keksinyt tuoda markkinoille sekä Sixaxis, että Dualshock3 -ohjaimien kanssa yhteensopivan langattoman mininäppäimistön. Marraskuussa kauppoihin (myöskin skandinaavisena versiona) saapuvan bluetooth-lisälaitteen hinnoittelusta ei valitettavasti vielä ole tietoa.

Lähde: www.engadget.com

Edellinen artikkeliLaastariksi modattu USB-muistitikku
Seuraava artikkeliSony PSP-3000 virallisesti julkistettu

4 KOMMENTIT

  1. Ja tuoko ei sitten haittaa liipasinten käyttöä millään tavalla? Olisi kuitenin kannattanut ottaa mallia microsoftista, x360 vastaava on paremmin toteutettu.

  2. No eipä juuri nappaa. Pleikkarissahan voi kuitenkin käyttää bluetooth kuulokemikrofonia.

  3. Mitä nyt itse olen monesta paikasta lukenut niin monet kyllä pitävät jo nyt tuota ps3:n näppistä parempana, erityisesti kosketuslevyn vuoksi, jolla voi navigoida selaimessa (miksi tässä ei mainita sitä?)

  4. niinku MastrCake @ engadget quotas

    ”[The Wireless Keypad] comes with some cool features, including a mode that turns the main key area into a touch pad (similar to a touch pad on a Laptop computer). Once in this mode, you can slide your finger on this area to move the cursor on the screen and tap to enter.”

Comments are closed.