Tässä hiiriystävällinen tapa päästä hiiristä eroon. Nimeltään Catch A Mouse Animal Trap -hiirenloukku on yksinkertainen juustolta näyttävä muoviosa, joka ruuvataan kiinni muovipulloon. Pullon koon voi valita oletettavan hiirisaaliin koon mukaisesti. Ja syötti siis pulloon. Sitten hiirulaiset ryömivät ruoanhajun perässä pulloon ja eivät pääse enää pois.

Mitäköhän niille pyydystetyille hiirille sitten tekisi. Kait ne voi vaikka kuljettaa toiselle paikkakunnalle tai viedä eläinkauppaan myytäväksi. Mutta eipähän tarvitse käyttää sellaista niskat katkaisevaa hiirenloukkua. Hintaa laitteella on $14,98. Mutta näppärimmät lukijat varmasti tästä keksivät kaivaa vanhan takaiskuventtiilin ja rakentaa tällaisen itse siitä.

Lähde: www.thingsyouneverknew.com

Edellinen artikkeliGeorgian kartta tyhjeni Google Mapsissa
Seuraava artikkeliTouch Sight kamera on digitaalipokkari sokeille

7 KOMMENTIT

  1. ”Mitäköhän niille pyydystetyille hiirille sitten tekisi. Kait ne voi vaikka kuljettaa toiselle paikkakunnalle tai viedä eläinkauppaan myytäväksi”.

    – ottaisikohan paikallinen eläinkauppa pyydystetyn peltohiiren myytäväksi? 🙂

  2. Catch a Fish!

    Ei kyllä taida yksikään eläinkauppa ainakaan Suomessa ottaa vastaan pullotettuja hiiriä, kuka ihme niitä ostaisi? Kyllä niitä saa ihan ilmatteksi jos ei omasta kotoa niin kavereiden.

  3. Miksi niitä pitäs lemmikeiksi ostaa? Eikös esim. käärmeet vois safkata tollasia ihan mielellään?

Comments are closed.