Osoitteesta howoldistheinternet.com voi tarkkailla Internetin ikää. Voi laittaa vaikka aloitussivuksi muistuttamaan tämän maailmaa yhdistävästä verkkojen verkosta. ilmeisesti aika tulee tästä (Wiki): Ensimmäinen laaja-alainen TCP/IP-protokollia soveltanut Internet-verkko oli vuonna 1983 toimintansa aloittanut Yhdysvaltojen kansallisen tiedesäätiön (National Science Foundation) rahoittama NSFNet-verkko, joka yhdisti maan tärkeimmät tutkimusyliopistot silloisiin superkonekeskuksiin. Monet muut samanaikaiset verkot kuten Usenet ja Bitnet sulautuivat asteittain siihen. Termiä ”Internet” alettiin soveltaa erisnimenä näihin aikoihin, kun alkoi olla mielekästä puhua yhdestä globaalista ”verkkojen verkosta”.

n

{democracy:149}
Edellinen artikkeliFuel Checker haistelee onko hanassa oikea polttoaine
Seuraava artikkeliArmeijahuumoria USAn malliin