Verkkosivu, joka arvaa oletko mies vai nainen

Hilavitkuttimen lukijoista on tekemämme kävijäprofiilimittauksen perusteella yli 92% miehiä, joten en tarvitse selvännäkijän kykyjä arvatessani, että myöskin tätä juttua lukee tällä hetkellä suurella todennäköisyydellä miespuolinen henkilö. Sen sijaan ”Mike On Ads” -blogin kirjoittaja on kehittänyt huomattavasti mielenkiintoisemman tavan arvata sivuilla vierailevan henkilön sukupuoli.

Blogikirjoittaja on kehittänyt yksinkertaisen skriptin, joka sivuilla vierailevan selainhistorian perusteella arvioi, onko sivuille päätynyt yksilö mies- vai naispuolinen henkilö. Homma toimii siten, että sivuille päätyneen selailuhistoriaa verrataan tunnettujen sivustojen kävijöiden sukupuolijakaumaan ja tämän perusteella lasketaan vierailijan sukupuoli prosentuaalisella todennäköisyydellä.

Mielenkiintoinen idea löytyy siis testattavaksi osoitteesta www.mikeonads.com. Käykäähän huviksenne kokeilemassa pitikö sovellus kutinsa. Itse olin helpotuksekseni 99% varmuudella mies.

(kautta www.digitoday.fi)