Pitempääkin pitemmäksi venähtäneessä viikkokyselyssä kyseltiin viimeksi mitä mieltä olette Suomen hiihtourheilun uskottavuudesta. Hassu juttu sinällään, että jo nyt koko asia on haudattu jonnekin median arkiston syövereihin. (Kuten myös Ranskan selvittämättä jääneet ydinvoimalavuodot!) Onneksi voimme taas keskittyä leppoisiin kesäuutisiin kuten bensan hintaan ja seuraavan viikon säähän. Kyselyn tulokset:

  • 56% – Menetetty uskottavuus
   20% – Heikko uskottavuus
   10% – EOS
   6% – Kohtalainen uskottavuus
   5% – Täysi uskottavuus
   3% – Hyvä Uskottavuus
 • Autolla Euroopassa reissaillessa tulee seurattua bensiinin hintaa eri maissa. Pienen Keski-Euroopan tourneen hintatarkistuksen jälkeen tuli havaittua, että halvin bensa oli Sveitsissä, 1,4 euroa. Kalleinta oli Hollannissa, jossa hinta oli samaa luokkaa kuin Suomessa. Isojen ostoskeskusten yhteydessä esimerkiksi Ranskassa oli usein edullista polttoainetta. Ilmeisesti vetävät asiakkaita marketteihin tällä tavalla.

  Suomen hintahaarukka 95:lle on tällä hetkellä 1.429 – 1.649 euroa litralta (polttoaine.net) Mitä mieltä sinä olet asiasta:

  n

  n

  {democracy:144}
  Edellinen artikkeliTietokoneiden komponenttivalmistaja Foxconn sabotoi omia tuotteitaan Linux-käytön estämiseksi
  Seuraava artikkeliLähde tyylikkäästi ja ympäristöystävällisesti Creative Coffins -arkussa

  11 KOMMENTIT

  1. Eurolla jos saisi.. Sellaisen ajan muistan kun bensiiniä myytiin 99sentillä, uuden absin avajaistarjouksena muutaman kuukauden ajan.. Silloin ei vielä korttia tosin ollut.
   Mikkelin NEXillä taisi olla jopa 1.499 äskettäin, hinta senkun tippuu vain. Viimeviikolla oli vielä 1.539 ja sekin oli 13senttiä vähemmän kuin absilla. Siinä ei helpota enää bonuksetkaan.

  2. En omista autoa, enkä sellaisella kulje. Kaksipyöräisenikään ei bensaa käytä, joten en ole häävi vastaamaan, mutta euro kuulostaa kohtuulliselta (ainakin enemmistön mielestä).

   Osittain olen sitä mieltä, että bensiiniä kuluttavaa liikennöintiä aivan liikaa ja ihmiset itesekskeisiä, mutta ymmärrän toki tarpeellisen liikenteen. Nollapäästöt ovat fantasiaa.

   Katselinpa tuossa äskettäin uusimmaan Penn & Teller Bullshitin (6 jakso 6 kaudesta), jossa oli vihreäajattelu käsittelyssä. Hiilidioksidipäästöistä maksetut ”korvaukset” ovat todellakin fuck fuck fucking fuck.

  3. Ihmisen oma moka ku on niin ”viisas”, eihän se mikään viisas ole kun tuhoaa planeettansa, jos ei ihmiset häviä ennen sitä. kukaan ei tue esim, biokamaa yms, luontaistuotteita, koska ne ovat kalliimpia. Siinä ihminen tekee oman valintansa. Ja minä valitsen myös melkein juuri sen halvimman ja niinpäin pois. en ole siis mikään ekojätkä todellakaan 😀 mutta tälläsiä on tullu mietittyä. Ja ihmiset lisääntyy melko nopeasti ei ihmisen mittakaavassa välttämättä, mutta toivottavasti ulkoavaruudesta tulee joku kehittynyt kansa pelastamaan meidät =D no halleluja! ei ikinä. muahahhahaaa lets burn in hell all together :DDD

  4. Ehkä tuo oli sinun tournesi halvin bensa, mutta euroopan halvin bensa on reilusti tuota halvempaa. Venäjältä saa alle 80:llä sentillä.

  5. joo mut siis toisaalta toi venäläinen halpa bensa ei oo kauhee suositeltavaa, just luin siitä että baltiassakin pikkuhuoltamoilla halpaa bensaa, joka on sit huonolaatusta kun sitä on jatkettu kaiken maailman halpanesteillä…

  6. Mielestäni yksityiautoilun osalta bensan hinnan voisi kolminkertaistaa.

   Kuljetus ym. alalle löpö halvemmaksi, ettei ruuan sun muun hinnat karkaa käsistä.

  7. Kyllä tuo alle 0,80€ on riittävä , eipä se maapallon ilman saastumiseen vaikuta Suomen autoijoiden kulutus sitä eikä tätä .
   Sehän on alla promillen luokkaa koko maapallon autokäyttäjien ilman saastuttaminen ..!

   Ei mitään vaikutusta myöskään olisi vaikka Suomessa lopetettaisi kaikki fossiilisien polttoaineiden käyttö !!

  8. Venäjällä päin polttolitku on samaa paskaa kun täällä meillä suomessa koska samat ketjut niitä tuo, ja hintaeroa pienempiin merkkeihin ei ole juuri nimeksikään… Ja höylästä myyrään, tämä meidän iso leikkipallommekin happanee jokatapauksessa tässä muutamien vuosisatojen päästä eli vaikka kaiken tekisikään, ei se montaa armonaikaa toisi, JOTEN KIITOS, MYÖS TÄNNE ESAN NAPPEJA!Tuplana.

  Kommenttien lisääminen on estetty.