Pitempääkin pitemmäksi venähtäneessä viikkokyselyssä kyseltiin viimeksi mitä mieltä olette Suomen hiihtourheilun uskottavuudesta. Hassu juttu sinällään, että jo nyt koko asia on haudattu jonnekin median arkiston syövereihin. (Kuten myös Ranskan selvittämättä jääneet ydinvoimalavuodot!) Onneksi voimme taas keskittyä leppoisiin kesäuutisiin kuten bensan hintaan ja seuraavan viikon säähän. Kyselyn tulokset:

  • 56% – Menetetty uskottavuus
   20% – Heikko uskottavuus
   10% – EOS
   6% – Kohtalainen uskottavuus
   5% – Täysi uskottavuus
   3% – Hyvä Uskottavuus
 • Autolla Euroopassa reissaillessa tulee seurattua bensiinin hintaa eri maissa. Pienen Keski-Euroopan tourneen hintatarkistuksen jälkeen tuli havaittua, että halvin bensa oli Sveitsissä, 1,4 euroa. Kalleinta oli Hollannissa, jossa hinta oli samaa luokkaa kuin Suomessa. Isojen ostoskeskusten yhteydessä esimerkiksi Ranskassa oli usein edullista polttoainetta. Ilmeisesti vetävät asiakkaita marketteihin tällä tavalla.

  Suomen hintahaarukka 95:lle on tällä hetkellä 1.429 – 1.649 euroa litralta (polttoaine.net) Mitä mieltä sinä olet asiasta:

  n

  n

  {democracy:144}
  Edellinen artikkeliTietokoneiden komponenttivalmistaja Foxconn sabotoi omia tuotteitaan Linux-käytön estämiseksi
  Seuraava artikkeliLähde tyylikkäästi ja ympäristöystävällisesti Creative Coffins -arkussa