Rakentelija Nimeltään Oskar Bots on keksinut liittää rikkoutuneen PicooZ minihelikopterin moottorin kuminauhamoottorilennokin voimanlähteeksi. Alla Oskarin itsensä kuvaus hienosta ja yksinkertaisesta modauksesta:

”Mikä tulee jos yhdistää kumimoottorilennokin ja picooZ-minihelikopterin? Infrapunaohjattava moottorilennokki, tai jotain sinnepäin. Joka tapauksessa semmonen härveli tuli rakennettua. Kumimoottorilennokkin moottori ei jaksanu vetää lennokkia, ja minihelikopterin takapropelli ei toiminut, joten yhdistin ne. Siihen ei edes tarvinnut, kuin teippiä, liimaa, sakset, vähän mielikuvitusta ja viisi minuuttia. Minihelikopteri on kyllin kevyt, mutta sen moottori on kyllin tehokas vetämään lennokkia. Ongelmaksi kuitenkin jää auringonvalo, joka häiritsee infrapunaohjausta. Pitää lennättää iltahämärässä. Kuvat kertokoot tarkemmin”

Olisipa hauska nähdä myös videota lennokista toiminnassa!

Edellinen artikkeliLukitsemattoman 3G iPhonen ostaminen ei onnistunut Italiassakaan
Seuraava artikkeliTHE MOASTER on leivänpaahdin, josta leivät pomppaavat maailman korkeimmalle