Panasonic tuo Japanin markkinoille vesitiiviin 3G-matkapuhelimen mallinimeltään Tropical 823P. Puhelin vaikuttaa ominaisuuksiltaan melko pätevältä paketilta. HSDPA takaa nopean tiedonsiirron. 1Seg-vastaanotto ottaa vastaan Japanissa tv-lähetyksiä, ja 3-tuumainen QVGA näyttö huolehtii videoiden näyttämisestä. Lisäksi puhelimesta löytyy GPS-navigaattori, Bluetooth sekä 2 megapikselin kamera. Painoa kännykällä on 132 grammaa. Hinnasta ei ole vielä tietoa.

Tällainen olisi loistava veneillessä tai miksei vaikka uima-altaalla. Voisivat vielä kehittään sellaisen ominaisuuden, että kännykkä kelluisi, eikä sitten vajoaisi uima-altaan pohjaan, jos lipsahtaa kädestä.

Lähde: aving.net

Edellinen artikkeliHope niminen koiranpentu sai bioniset jalat
Seuraava artikkeliApple iPhone on mitä ilmeisimmin porno-puhelin

3 KOMMENTIT

  1. eihän tosta olisi veneillessä mitään hyötyä, kun jos se sinne veteen tippuu niin mahtaa sitä ketuttaa sieltä 10m syvyydestä onkia 😀

  2. Elkku ja Jyrki : Äkkiä tohon puhelimeen jonkun kellukkeen laittaa kiinni. 😉 (Esim. semmosia myydään avaimenperiksi Clas Ohlsonilla.)

    + Ei välttämättä ole vesitiivis 10m asti.

  3. Oikeasti hyvä idea suojata puhelin. On nimittäin käynyt silläkin tavalla että 2-vuotias tyttäremme tuli vessasta meikäläisen puhelimen kanssa ja totesi ”Elle pesi isin puhelimen”..

Kommenttien lisääminen on estetty.