Design Heure on tuonut markkinoille varsin mielenkiintoisen pöytälamppuviritelmän. Tässä otetaan hyöty irti hukkavalosta! Lampun alaspäin tuleva valo heijastuu linssin ja peilin kautta seinälle. Välissä on tietenkin dia tai kalvolle tulostettu kuva, joka sitten projisioituu seinälle tai kattoon, peilin säännöistä riippuen. Tällaiseen olisi hyvä jättää viesti vaikkapa yökylässä käydessä. Tussilla vaan kalvolle tekstiä ja kalvo heittimeen.

Lähde: en.designheure.com

Edellinen artikkeliJapanissa uusi villitys: värityskirjoja aikuisille
Seuraava artikkeliMies jolla on kultakalamaljat korvakoruina

6 KOMMENTIT

  1. Tuohon voisi kirjoittaa vaikka I kill you! 😀 kirjoittaa kun lähtee aamulla pois. Kaveri ihmettelee sittten. Tuolla voisi tosiaankin kiusata kavereita ihan olan takaa. Hauska idea vaikka ideaa ei olla keksittykään kavereiden kiusaamiseen.

  2. Kalvo taitaa olla melko pieni joten siihen on melko vaikea varmasti mitään viestiä kirjoittaa ellei ole sellainen tosi teräväkärkinen tussi ja piiperrys käsiala.

  3. niin tai vois siihen kirjottaa puhelinnumeronsa yhden illan hoidolle ihmeteltäväksi 😀

  4. No l0l!!1 Omg et toi o aika hapokas idea toi et vois jättää vosuil jotai messagee. 😀 Mä jättäsi ain numbaa ja sit niil jolt ei saanu lettuu nii jätääs sleban tuumakoon…

  5. ”I Kill You” ei mahdu mutta ”sleban tuumakoko” mahtuu? Ollaanko täälä miehiä ollenkaan?

Kommenttien lisääminen on estetty.