Se on nykyään niin tarkkaa, mitä lentokoneeseen saa viedä. Vyö ja kengätkin pitää ihan vakiona ottaa pois turvatarkastuksessa. Tulee siinä vähän hölmö olo taapertaa sukkasillaan kun housut tippuvat samalla. Nesteetkin täytyy laittaa pieniin pulloihin. Ja onhan se kuitenkin kiva, että on joitain pesuainetta käsimatkatavaroissakin, jos vaikka laukut tulevat pari päivää myöhässä.

Tässä on ratkaisu tuohon pulmaan, nimittäin pieniksi paperiarkeiksi tiivistetty shampoo. yhdessä muovipakkauksessa on 30 annosta. Kaksi pakkausta maksaa $12,50. Tuli vaan mieleen, että jos shampoon pystyy valmistamaan tällaiseksi paperiseksi, niin eikö niitä räjähteitä sitten voi. No. Kait se on samaa logiikkaa kuin ne pelastusliivit siellä lentokoneessa.

Lähde: www.spoonsisters.com

Edellinen artikkeliMercedes suunnittelee lopettavansa bensiinikäyttöisten autojen valmistuksen vuoteen 2015 mennessä
Seuraava artikkeliCreative Zen X-Fi on Creativen vastaus iPod touchille

20 KOMMENTIT

 1. Kätevä keksintö on, varsinkin kun ne saippuat tapaavat harvinaisen usein saapua, kuten mainittukin, useita päiviä tarvitsijan jäljessä lentokentän sähellysten tuloksena..

  Nesterajoitus on moneen kertaan todettu tarpeettomaksi. Se on otettu käyttöön lähinnä sen vuoksi että ihmisille syntyy kuva että turvallisuuden eteen tehdään jotain, eikä pelkoon ole (muka) syytä. Täällä hilavitkuttimessa esiteltiin aikoinaan superräjähde, josta tulitikun pään kokoinen tippa riitti silpomaan vesimelonin melkoisen perusteellisesti. Sitä jos desinkin saa koneeseen sisälle hommattua, niin se on menoa.

 2. Joo on noi hommat mennyt kyllä aivan naurettavaksi, itse tulin juuri viikonloppuna Italiasta ja siellä portti piippasi vaikka ei mitään metallia juuri ollutkaan (Suomessa täysin samalla varustuksella ei hälyttänyt) ja toki, vaikka kenkäni eivät ole maiharit ne on aika järeät niin niitä ei pyydetty ottamaan pois, vaan siellä oli iso laite johon piti laittaa jalka kengän kanssa ja se selvästikkin mittasi kenkäni metallipitoisuuden eli kyllä tuo alkaa mennä naurettavaksi kun ottaa huomioon vielä ettei WTC-iskuja tehty millään kengän korkoon piilotetulla veitsellä vaan koneessa oli monta terroristia jolla oli ihan tavalliset käsiaseet.

  Ja mikä tuohon nesterajoitukseen tulee, heikkinen kertoikin jo kaiken tarpeellisen. Sanoisin että se videossa näkynyt tipallinen piilotettuna kynän sisään (itsellänikin oli kynä mukana repussa) riittäisi oikein hyvin esim. siiven vieressä räjäyttäessä koneen miltei totaaliseen rampauttamiseen.

 3. kätevä tuo saippua, kotona paripakettia. Ei tosin maksanut mitään taisi mutsi saada jostain niitä.

 4. ei muuta ku kauppaan halukkaat ostamaan saippuapaloja ja sitte vaikka juustohöylällä siivui talteen

 5. Uskoiko joku todella siihen videoon, johon heikkinenkin kirjoituksessaan viittaa?!? Sehän on aivan selvästi feikki!

 6. joo minäkin sain suunnilleen pari vuotta sitten jotain tuollaista saman näköistä ihmesaippuaa

 7. Onko sillä mitään merkitystä oliko se video feikki vai ei, nimittäin moderneilla saman tyyppisillä komponenttiräjähteillä on usein vastaava tai vielä suurempi tuhovoima.

 8. No niin, kyseessä on kuitenkin shamppoo, ei saippua eikä räjähde.
  Itse pitkien hiuksieni kanssa en viitsisi ainakaan niitä saippualla tuhota, joten voi unohtaa sen juustohöylän.
  Erittäin hieno keksintö ettenkö sanois. Haluu heti testaan.

 9. Marketin retkeilyosastolta löytää vastaavaa tuotetta. Tämän ideanahan on siis oikeasti se, että patikoidessa pitää kaiken mukana raahattavan tavaran olla mahdollisimman pientä ja kevyttä, saippuankin.

 10. Nojoo, hyvä huomio. Kaikkien puhuessa lentokoneista ei tullut mieleenikään että tuo saippua on todella kätevä patikkareissulla. Syksyn tullen täytyy muistaa ostaa kun ollaan lähdössä reissuun. Mitähän maksaa? Anna kun arvaa. Ollaan Suomessa –> maksaa paljon 🙂

 11. Suomen Prismoissa on saatavilla samantapaisia saippualiuskoja (jota minun mielestä voi yhtä hyvin käyttää myös hiusten pesuun), yhdessä paketissa taisi olla 50 liuskaa ja hintaa alle 5 euroa. En sitten tiedä miten paljon eroa on tällä ”shampoolla” ja tavallisella saippualla. Itse kuitenkin ajattelin hankkia tuota saippuaa, sillä voi sitten pestä niin astiat, vaatteet kuin itsensäkin reissun päällä.

 12. Onhan ne pelastusliivit ihan kätevät jos sattuu kone tippumaan jossain atlantin yllä noin niinkuin esimerkiksi.

 13. no et tee niillä liiveillä jossain keskellä atlanttia hevon peetäkään, taitaa hypotermia tulla aika pian ellei nyt sattumalla satu jonnekin rannikolle laskeutumaan ja vielä selviäsi lentokoneesta ulos ja itse laskeutumisesta joka on aika epätodennäköistä vai kuinka hyvin ne kelluu?

 14. Jos saippua on nestemäisessä muodossa liuoksena, täytyy kemistien tehtaalla laittaa reseptiin jotain säilöntäainetta jottei bakteerit ala jylläämään. Säilöntäaineet on yleensä enemmän tai vähemmän myrkyllisiä. Hyvä idea

 15. itse muistan nähneeni tuollaisia jo 5 vuotiaana ja siitä alkaa olla 20v. äiti aina sanoi että ne on tehty kiroilevien lasten suun pesemiseen. pitihän niitä salassa sitten nuolaista ja ei ollu herkkua se…

 16. enpä usko että kyseinen saippua ihan näin ohutta oli tuostahan näkee läpi.

 17. Pelastusliivien ideahan lentokoneessa perustuu siihen, että jos kone putoaa meren yllä kaukana mantereesta niin ruumiiden keruu helpottuu ja mahdollisesti ruumiiden mukana voi olla elossakin olevia ihmisiä.

Comments are closed.