Tässä kerrassaan häkellyttävä esimerkki siitä, mitä pari asialleen omistautunutta nörttiä voi parhaimmillaan saada muutamassa kuukaudessa aikaiseksi, kun motivaatio on kohdallaan. Kyseessä on saksalaisten kaverusten nimeltään Max Braun ja Rafael Spring kehittämä sovellus nimeltään Enkin Google Android käyttöjärjestelmälle, jossa kännykän kamerakuva yhdistetään reaaliajassa GPS-paikantimen tarjoamiin kohdetietoihin. Parhaiten konsepti havainnollistuu katsomalla oheinen video.

Seuraava askel on luonnollisesti yhdistää kyseinen ominiasuus videosilmikkoon, jonka jälkeen sovellus tarjoaakin käyttäjälleen todellisen ”Terminator” -näön.

Lisää tietoa löytyy projektiblogista osoitteesta enkinblog.blogspot.com

Edellinen artikkeliRocketplane Kistler Japan aloittaa avaruushääpalvelut vuonna 2011
Seuraava artikkeliTomy Hi-Kara on maailman pienin karaoke