Mikäs sen parempi paikka mennä naimisiin kuin avaruus! Mutta entä jos tulee ero – pitääkö mennä takaisin avaruuteen hoitamaan paperityöt?

Avaruuskuljetuspalvelu nimeltä Rocketplane Kistler Japan on aloittanut First Advantage -hääpalvelun, jonka on tarkoitus järjestää häämenoja avaruudessa, 100 kilometrin korkeudessa maanpinnalta. Vuonna 2011 aloitettava palvelu kustantaa 1,4 miljoonaa euroa laaki.

Käytössä on Rocketplane XP -avaruusalus, joka lentää avaruudessa tunnin kestoisen hääseremonian ajan. Hintaa kuuluvat valokuvat, videot ja muut seremoniaan liittyvät tarvikkeet sekä suora lähetys häistä ystäville maan pinnalle. Myös matkakustannukset laukaisupaikalle sekä majoitus sisältyvät hintaan. Ensimmäiset varaukset voi tehdä heinäkuussa.

Lähde: spacewedding.jp (japaniksi) (via www.pinktentacle.com)

Edellinen artikkeliPuisia potkupyöriä Filippiineillä ja Afrikassa
Seuraava artikkeliEnkin yhdistää paikannusteknologian reaalimaailmaan Googlen Android -käyttöjärjestelmässä

12 KOMMENTIT

 1. Onpas poskettomat hinnat verrattuna Virgin Galacticaan. Heillä 200,000 dollarian nuppi.

 2. No jos hiilidioksidi päästöjä vähennetään niin viimeisenä avaruuteen liittyvistä asioista.

 3. Itsekkin haluasin mennä naimisiin jossain erikoisemmassa paikassa. Mutta tuo on vähän liikaa. Mitä erikoista tuossa on? Ollaan lentokoneessa joka lentää niin korkealla että voidaan sanoa olevan avaruudessa. Itse olen ajatellut veden alla tapahtuvaa seremoniaa. Tosin kukaan ei taida järjestää sellaisia.

 4. Johannes: Toki järjestää. Melkeinpä jokaisessa lomaparatiisissa voi mennä naimisiin veden alla, sukellustamineiden kanssa. Aiheesta on ollut monessa matkailuohjelmassa. Halvempaakin on kuin avaruudessa..

 5. ”Onpas poskettomat hinnat verrattuna Virgin Galacticaan. Heillä 200,000 dollarian nuppi.”

  Mutta eikös tuossa Virginillä olla vain muutama kymmenen minuuttia avaruudessa. Ajattele eroa!

  ”No jos hiilidioksidi päästöjä vähennetään niin viimeisenä avaruuteen liittyvistä asioista.”

  Totta, totta.

 6. Jaa… Nyt on sitten avaruus-hautajisia pidetty, 2011 pidetään avaruus-häitä. Myöhemmin varmaan pidetään myös avaruus-kastetilaisuuksia. Alkaa ihminen vähitellen siirtyä pois maanpinnalta…

 7. No ei avaruus kyllä meikäläiselle ole se paras paikka häitä järjestää. Kyllä meikäpoika kävelee edelleen mieluummin perinteisen kirkon portaita kohti alttaria kuin leijuu ilmassa jossain parin sadan kilometrin korkeudessa.

 8. Tuomas, miksi aina vain anoppi? Minulla olisi heti bussilastillinen vaimon ja omia sukulaisia jotka voitais laittaa samalle lennolle 🙂

Kommenttien lisääminen on estetty.